Να στείλετε μήνυμα
Σπίτι > προϊόντα > Υπερηχητικά ακροφύσια ψεκασμού >
υπερηχητικό ψεκάζοντας ακροφύσιο ψεκασμού 50Khz 100w για τον άνθρακα Nanotubes

υπερηχητικό ψεκάζοντας ακροφύσιο ψεκασμού 50Khz 100w για τον άνθρακα Nanotubes

Υπερηχητικά ακροφύσια ψεκασμού 50Khz

Υπερηχητικό ψεκάζοντας ακροφύσιο ψεκασμού

Υπερηχητικά ακροφύσια ψεκασμού 100w

Τόπος καταγωγής:

Κίνα

Μάρκα:

Rps-sonic

Πιστοποίηση:

CE

Αριθμό μοντέλου:

Rps-AT50

Επικοινωνήστε μαζί μας

Ζητήστε μια προσφορά
Λεπτομέρειες προϊόντων
Συχνότητα:
50kHz
Δύναμη:
10~100w
Ποσοστό ροής:
<20 ml/λεπτό
Γεννήτρια:
2000E/2000C
Αξιοποίηση Λύσης:
98%
Τετάρτη:
220V/50Hz
Ονομασία προϊόντος:
50Khz 100w υπερηχητικό ατομικοποιητικό ακροφύσιο ψεκασμού για νανοσωλήνες άνθρακα
Όροι πληρωμής & ναυτιλίας
Ποσότητα παραγγελίας min
1pcs
Τιμή
negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες
ΧΑΡΤΟΚΙΒΩΤΙΟ
Χρόνος παράδοσης
1DAYS
Όροι πληρωμής
T/T
Δυνατότητα προσφοράς
200PCS/MONTH
Περιγραφή του προϊόντος

Υψηλής συχνότητας 50Khz 100w υπερήχων ατομικοποιητικό πίδακα ψεκασμού για νανοσωλήνες άνθρακα

 

50khz 30watt εξοπλισμός ατομικοποίησης υπερηχητική επικάλυψη ψεκασμού εύκολη στη χρήση

 

Παράμετρος

 

Άρθρο Παράμετρος
Συχνότητα 50Khz
Δύναμη 10 ~ 100w
ΔΕΛΑΣΗ (ml/min) 0 ~ 20 ml/min
πλάτος ψεκασμού 2~200 mm
Χρήση διαλύματος άνω του 98%

 

 

Υπερήχθονες ακροφύσια ψεκασμού

Όπως υποδηλώνει το όνομά τους, οι υπερηχητικοί ακροφύσια χρησιμοποιούν ηχητικά κύματα υψηλής συχνότητας, εκείνα που υπερβαίνουν την εμβέλεια της ανθρώπινης ακοής.

Οι μετατροπείς λαμβάνουν ηλεκτρική είσοδο με τη μορφή σήματος υψηλής συχνότητας από μια γεννήτρια ισχύος και τη μετατρέπουν σε ηλεκτρική ενέργεια.

Μηχανική ενέργεια στην ίδια συχνότητα.

Το υγρό εισάγεται στον ανιχνευτή ατομικοποίησης με τη χρήση μιας μικρής αντλίας ή μπορεί να τροφοδοτηθεί από βαρύτητα.το εύρος δονήσεων της επιφάνειας ατομικοποίησης πρέπει να ελέγχεται προσεκτικάΚάτω από το λεγόμενο κρίσιμο πλάτος, η ενέργεια είναι

Αν το πλάτος είναι υπερβολικά υψηλό, το υγρό κυριολεκτικά διαλύεται, και μεγάλα "κομμάτια" υγρού εκτοξεύονται, μια κατάσταση γνωστή ως

Μόνο μέσα σε μια στενή ζώνη της ισχύος εισόδου είναι το ιδανικό πλάτος για την παραγωγή της χαρακτηριστικής λεπτής ομίχλης χαμηλής ταχύτητας του ακροβωτίου.

Ο λεπτός έλεγχος της εισερχόμενης ενέργειας είναι αυτό που διαφοροποιεί τους υπερηχητικούς ατμοποιητικούς ακροφύσια από άλλες υπερηχητικές συσκευές όπως συγκολλητές, γαλακτωματοποιητές και υπερηχητικά καθαριστικά.Αυτές οι άλλες συσκευές βασίζονται στην κοιλότητα με ισχύ εισόδου της τάξης των εκατοντάδων έως χιλιάδων βατΓια την υπερηχητική ατομικοποίηση, τα επίπεδα ισχύος είναι γενικά κάτω από 15 W. Η ρύθμιση του επιπέδου εξόδου στην παροχή ισχύος ελέγχει την ισχύ.

Δεδομένου ότι ο μηχανισμός ατομικοποίησης βασίζεται μόνο στην εισαγωγή υγρού στο

Η ταχύτητα με την οποία το υγρό ατομικεύεται εξαρτάται αποκλειστικά από την ταχύτητα με την οποία παραδίδεται στην επιφάνεια.

 

Υπερήχθης ατομικοποίηση
Το φαινόμενο που αναφέρεται ως υπερηχητική ατομικοποίηση έχει τις ρίζες του στα τέλη του 19ου αιώνα στην ακουστική φυσική, ιδιαίτερα στα έργα του πανταχού παρόντος Λόρδου Κέλβιν.

Με απλά λόγια, όταν μια υγρή ταινία τοποθετείται σε μια ομαλή επιφάνεια η οποία κινείται με δονήσεις έτσι ώστε η κατεύθυνση της δονής να είναι κάθετη στην επιφάνεια,Το υγρό απορροφά μέρος της δόνησηςΑυτά τα κύματα, γνωστά ως τριχοειδή κύματα,σχηματίζουν ένα ορθογώνιο σχέδιο πλέγματος στο υγρό στην επιφάνεια με τακτικά εναλλασσόμενες κορυφές και κοιλότητες που εκτείνονται και στις δύο κατευθύνσεις.

Όταν αυξάνεται το εύρος της υποκείμενης δονήσεως, το εύρος των κυμάτων αυξάνεται αντίστοιχα· δηλαδή, η κορυφή γίνεται ψηλότερη και οι κορυφές βαθύτερες.Ένα κρίσιμο πλάτος επιτυγχάνεται τελικά στο οποίο το ύψος των τριχοειδών κυμάτων υπερβαίνει αυτό που απαιτείται για τη διατήρηση της σταθερότητάς τουςΤο αποτέλεσμα είναι ότι τα κύματα καταρρέουν και μικροσκοπικές σταγόνες υγρού εκτοξεύονται από τις κορυφές των εκφυλιστικών κυμάτων που είναι φυσιολογικές για την επιφάνεια ατομικοποίησης.Μια χρήσιμη αναλογία που βοηθά στην απεικόνιση αυτής της διαδικασίας προέρχεται από την καθημερινή μας εμπειρίαΤα κύματα του ωκεανού που έρχονται στην ακτή περνάνε από μια μετάβαση από σταθερότητα στο ανοιχτό νερό σε αστάθεια καθώς πλησιάζουν στην ακτή.

Ο λόγος για την αστάθεια σε αυτό το είδος κύματος είναι ότι καθώς πλησιάζει στην ακτή, ο πυθμένας του κύματος έρχεται σε επαφή με τον πυθμένα του ωκεανού και επιβραδύνεται από τις δυνάμεις τριβής.από την άλλη πλευράΤο αποτέλεσμα είναι ότι το κύμα καταρρέει. Σε αυτή τη διαδικασία διάσπασης, ένα σπρέι μικροσκοπικών σταγόνων εκτοξεύεται από την επιφάνεια του κύματος.Αν και οι μηχανισμοί που διέπουν τη δημιουργία ενός ψεκασμού από τριχοειδή κύματα και ωκεανικά κύματα διαφέρουν, τα αποτελέσματα είναι παρόμοια.

 

υπερηχητικό ψεκάζοντας ακροφύσιο ψεκασμού 50Khz 100w για τον άνθρακα Nanotubes 0

Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε

Πολιτική απορρήτου Καλή ποιότητα της Κίνας Εργαλείο υπερηχητικής συγκόλλησης Προμηθευτής. Πνευματικά δικαιώματα © 2020-2023 ultrasonicweldingtool.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.