Αρχική Σελίδα

Hangzhou Powersonic Equipment Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ

Εταιρικό Προφίλ

S-υπηρεσία π-προϊόντων ρ-ευθύνης

πώληση τα σωστά προϊόντα αντί του ακριβού

Rps-ηχιτικός, αποτελέσθηκε με μερικούς νέους που αγαπούν υπερηχητικό πάρα πολύ. Τα ιδρυτικά μέλη rps-ΗΧΙΤΙΚΟΥ έχουν έναν μέσο βαθμό πτυχίου πανεπιστημίου ή ανωτέρω. Ήταν στην υπερηχητική βιομηχανία για περισσότερο από 5 έτη και έχουν την πλούσια εμπειρία στον υπέρηχο. Η επιχειρησιακή φιλοσοφία της επιχείρησης είναι: Μην προάγετε τυφλά οποιοδήποτε προϊόν, να βρεί το σωστό προϊόν για τον πελάτη. Έτσι πριν από κάθε διαταγή, θα επιβεβαιώσουμε όλες τις λεπτομέρειες, συμπεριλαμβανομένων των λεπτομερειών εφαρμογής, όροι εξοπλισμού, συγκεκριμένες πληροφορίες εξοπλισμού.

Και έχουμε την επαγγελματική εισαγωγή και εξάγουμε την επιχείρηση, εμπορική Co. HangZhou LanBen, ΕΠΕ, μπορούμε να εξαγάγουμε σε οποιαδήποτε χώρα παγκοσμίως.

 

Κίνα Hangzhou Powersonic Equipment Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

Πριν από το έτος 2012, μόνο branson πώλησης δεύτερος/dukane/rinco/εξοπλισμός συγκόλλησης herrman/telsonic, κατά τη διάρκεια αυτού του είκοσι έτους αναπτύσσουμε, βρίσκουμε, τους όλο και περισσότερους ανθρώπους έχουμε το πρόβλημα με το μέρος πυρήνων του εξοπλισμού υπερηχητικής συγκόλλησης - γεννήτρια και μετατροπέας, έτσι αποφασίσαμε να αρχίσουμε την επιχείρηση μετατροπέα μας και τη γεννήτρια του μετατροπέα και της γεννήτριας μας. Πολλά από το τέλος - ο χρήστης συναντά το πρόβλημα μετατροπέων, δεν ξέρουν γιατί ο μετατροπέας που σπάζουν, και που αλλάζει τον ακριβό μετατροπέα ένα προς ένα. Πραγματικά, ένας μετατροπέας του /dukane το /rinco branson μπορεί να χρησιμοποιήσει 10~30 έτος, ακόμη και ο φτηνότερος μετατροπέας μπορεί να χρησιμοποιήσει περίπου 5 έτη. Έτσι πρέπει μερικοί λόγοι εάν ο μετατροπέας σας που σπάζουν σε ένα έτος. Γίαυτό θέλουμε την κατασκευή rps-ηχιτική, πρέπει να βοηθήσουμε περισσότερο τέλος - χρήστης για να ξέρουμε περισσότερους για το μετατροπέα, για να χρησιμοποιήσουμε τον υπερηχητικό εξοπλισμό καλύτερα, για να κερδίσουμε κόστος όταν συναντήστε το πρόβλημα.

Το ίδιο πράγμα στη γεννήτρια, αδικαιολόγητη λειτουργία μπορεί κοντύτερος η χρήση-ζωή της υπερηχητικής γεννήτριας. Έτσι πρέπει να κάνουμε την τεχνική έρευνα πριν από ενεργοποιούμε τη μηχανή υπερηχητικής συγκόλλησης. Το σημείο κλειδί της υπερηχητικής μηχανής είναι αντήχηση, κρατήστε μόνο κάθε μέρος στην αντήχηση μπορεί να κάνει το σύστημα στο καλύτερο περιβάλλον εργασίας.

Μέχρι τώρα, έχουμε ακόμα πολλή herrman telsonic μηχανή συγκόλλησης Branson το /dukane/ rinco/, έτσι ώστε μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι κάθε μετατροπέας/γεννήτρια κάναμε μπορούμε ταιριάζοντας με την αρχική μηχανή.

Φυσικά μπορούμε να κάνουμε το μετατροπέα/τη γεννήτρια να αντικαταστήσει για τη herrman telsonic μηχανή συγκόλλησης Branson το /dukane/ rinco/, μπορούμε επίσης να κάνουμε το μετατροπέα/τη γεννήτρια για οποιαδήποτε εφαρμογή του υπερηχητικού εξοπλισμού σας. Παρέχουμε την υπηρεσία cOem για oversea τους πελάτες, έχουμε ήδη τον πελάτη ΚΑΕ στις ΗΠΑ και γερμανικά.

Κίνα Hangzhou Powersonic Equipment Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 1

Εάν έχετε οποιοδήποτε πρόβλημα στην υπερηχητική περιοχή, ευπρόσδεκτη επαφή rps-ηχιτική.

 

Κίνα Hangzhou Powersonic Equipment Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 2Κίνα Hangzhou Powersonic Equipment Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 3

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

Κίνα Hangzhou Powersonic Equipment Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

Hangzhou Powersonic Equipment Co., Ltd. Hangzhou Powersonic Equipment Co., Ltd. Hangzhou Powersonic Equipment Co., Ltd. Hangzhou Powersonic Equipment Co., Ltd.
1 2 3 4
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Μέση Ανατολή

Αφρική

Ωκεανία

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Μάρκες : Rps-ΗΧΙΤΙΚΟΣ

Αριθμός Υπαλλήλων : 50~100

Ετήσιες πωλήσεις : 300-500

Ιδρύθηκε Έτος : 2009

Εξαγωγή pc : 80% - 90%

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

Κίνα Hangzhou Powersonic Equipment Co., Ltd. Πιστοποιήσεις Κίνα Hangzhou Powersonic Equipment Co., Ltd. Πιστοποιήσεις