Να στείλετε μήνυμα
Σπίτι > προϊόντα > Εργαλείο υπερηχητικής συγκόλλησης >
Αποτελεσματικός υπερηχητικής συγκόλλησης οξυγονοκολλητής μετάλλων εργαλείων αδιάβροχος υπερηχητικός

Αποτελεσματικός υπερηχητικής συγκόλλησης οξυγονοκολλητής μετάλλων εργαλείων αδιάβροχος υπερηχητικός

diy υπερηχητικός οξυγονοκολλητής

συνεχής υπερηχητική συγκόλληση

Τόπος καταγωγής:

Κίνα

Μάρκα:

Rps-sonic

Πιστοποίηση:

CE

Αριθμό μοντέλου:

rps-WH216

Επικοινωνήστε μαζί μας

Ζητήστε μια προσφορά
Λεπτομέρειες προϊόντων
όνομα:
εξοπλισμός υπερηχητικής συγκόλλησης
συχνότητας:
20kHz
Εξουσία:
5000W
Το ύψος του πλαισίου σε ανώτατο:
280mm
Όροι πληρωμής & ναυτιλίας
Ποσότητα παραγγελίας min
1pcs
Τιμή
Negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες
ξύλινο κιβώτιο
Χρόνος παράδοσης
5-8days
Όροι πληρωμής
Μ / Τ, Western Union
Δυνατότητα προσφοράς
200pcs/month
Περιγραφή του προϊόντος

αποτελεσματικά αδιάβροχα ηλεκτρονικά τμήματα 20khz υπερηχητικής συγκόλλησης

 

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΗΧΗΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΛΛΗΣΗ;

 

Στους απλούς όρους, η υπερηχητική συγκόλληση χρησιμοποιεί τις δονήσεις υψηλής συχνότητας για να θερμάνει και να συνδέσει δύο μέρη που αγγίζουν υπό πίεση. Αυτές οι δονήσεις υψηλής συχνότητας υπερβαίνουν το όριο της ανθρώπινης ακρόασης στις περισσότερες περιπτώσεις. Η σειρά της ανθρώπινης ακρόασης είναι από 20 Hz στο kHz 20 ενώ οι υπερηχητικές συχνότητες που χρησιμοποιούνται σε αυτούς τους οξυγονοκολλητές κυμαίνονται χαρακτηριστικά από το kHz 15 ως το kHz 75. Η τεχνική κατοχυρώθηκε με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας στη δεκαετία του '60 και χρησιμοποιήθηκε αρχικά στη βιομηχανία παιχνιδιών. Από τότε, η τεχνολογία συνεχίζει να προωθεί και χρησιμοποιείται στις βιομηχανίες όπως ιατρικός, η ηλεκτρονική, που συσκευάζει, και αυτοκίνητοι. Η υπερηχητική συγκόλληση μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τα πλαστικά καθώς επίσης και τα μέταλλα, αλλά αυτό το άρθρο θα εστιάσει πρώτιστα στην πλαστική συγκόλληση. Για να καταλάβετε καλύτερα την υπερηχητική συγκόλληση εξετάστε τα συστατικά ενός οξυγονοκολλητή. Η ένωση με τον υπέρηχο είναι μια διαδικασία τη θερμοπλαστική ή τα μέταλλα που χρησιμοποιούν τη θερμότητα που δημιουργείται μέσω των μηχανικών ενεργειών που λειτουργούν σε έναν υψηλής συχνότητας. Μια ηλεκτρική ενέργεια με υψηλής συχνότητας παράγεται και μετατρέπεται σε αυτήν την υψηλής συχνότητας μηχανική κίνηση. Η εφαρμοσμένη δύναμη χρησιμοποιείται από κοινού με τη μηχανική κίνηση για να παραγάγει την τριβή θερμότητας στις επιφάνειες ζευγαρώματος ή τις κοινές περιοχές των μετάλλων ή της θερμοπλαστικής. Αυτή η τριβή θερμότητας αναγκάζει τα μέρη για να λειώσει μαζί, διαμορφώνοντας έναν μοριακό δεσμό που ενισχύεται μόλις δροσίσουν πίσω τα υλικά κάτω. Στην περίπτωση των μετάλλων, η τριβή θερμότητας αυξάνει τις θερμοκρασίες των επιφανειών μετάλλων περίπου το ένα τρίτο του σημείου τήξης της. Παρά την τήξη των μετάλλων, η τριβή θερμότητας αφαιρεί τις ταινίες και τα μεταλλικά οξείδια από τις επιφάνειες μετάλλων, που επιτρέπουν στα άτομα μετάλλων για να κινηθεί μεταξύ των επιφανειών και να λιώσει τα μέταλλα από κοινού.

 

Λειτουργία

1. Συχνότητα αυτόματος-που χαράζει: ευφυές σύστημα ελέγχου, αυτόματη καταδίωξη συχνότητας.

2. το εύρος ρυθμίζει απείρως: το εύρος ρυθμίζει απείρως, αύξηση εύρους και μειώνεται από 5%

3. ευφυής προστασία: η συχνότητα αντιστάθμισε την προστασία, προστασία υπερφόρτωσης παραγωγής, προστασία ζημίας φορμών

4. ηλεκτρικά συστατικά: όλα τα πνευματικά συστατικά και τα κύρια ηλεκτρονικά συστατικά της μηχανής εισάγονται από τη Γερμανία και την Ιαπωνία

5. δομή ατράκτων: το πλαίσιο της μηχανής υιοθετεί την ειδική δομή χάλυβα και καμένος από χυτό το ακρίβεια αργίλιο CNC που επεξεργάζεται την επεξεργασία στη μηχανή, το πλαίσιο είναι ακριβέστερο και σταθερότερο

Παράμετρος:

Συχνότητα

15Khz

20KHz

Γεννήτρια

3000W/5000W

2000W/3000W

Πρότυπο συγκόλλησης

Πρότυπο χρονικής πρότυπο ενέργειας, πρότυπο δύναμης, πρότυπο βάθους

Μικροϋπολογιστής-ρύθμιση απόστασης

ακρίβεια 20100mm: 0,01 χιλ.

Το ύψος του πλαισίου σε ανώτατο

280mm

Τάση εισαγωγής

220V/110V

 

Εφαρμογές
Η υπερηχητική συνέλευση είναι η μέθοδος επιλογής για πολλές εφαρμογές στον αυτοκίνητο, συσκευή, ιατρικός, υφαντικός, αγορές συσκευασίας, παιχνιδιών και ηλεκτρονικής, μεταξύ άλλων. Τα βασικά πλεονεκτήματα της υπερηχητικής συνέλευσης - γρήγορα, ισχυρές, καθαρές και αξιόπιστες συγκολλήσεις - είναι κοινά για όλες τις αγορές.

Συσκευή Σε αυτή η υψηλή αγορά, το hermeticity, η δύναμη και επίσης καλλυντική εμφάνιση είναι σημαντικά. Οι εφαρμογές περιλαμβάνουν: σίδηρος ατμού, κατοικία αντλιών, ράβδος ηλεκτρικών σκουπών, και βραχίονας ψεκασμού πλυντηρίων πιάτων.
Αυτοκίνητος Ερμητικές σφραγίδες στις εφαρμογές όπως οι φακοί, τα φίλτρα και οι βαλβίδες. Άλλες εφαρμογές περιλαμβάνουν: πόρτα κιβωτίων γαντιών, συστάδα οργάνων, diverter αέρα και αισθητήρας μαζικών ροών αέρος.
Επιχείρηση Οι «καθαρές» συνελεύσεις με το μειωμένο μοριακό θέμα παράγονται σε δίσκους αποθήκευσης πληροφοριών. Άλλες εφαρμογές περιλαμβάνουν τη συνέλευση για τις κασέτες κορδελλών, και τις ακουστικές και τηλεοπτικές κασέτες.
Καταναλωτής Η συγκόλληση ακρίβειας, που πασσαλώνει και που διαμορφώνει τις διαδικασίες χρησιμοποιείται στην κατασκευή του Swatch®.
Ηλεκτρικός Το πολλαπλάσιο που πασσαλώνει και που παρεμβάλλει τις εφαρμογές είναι συχνά αυτοματοποιημένο για απαίτηση υψηλής παραγωγής με τη συνεπή αξιοπιστία. Οι εφαρμογές περιλαμβάνουν: τελικοί φραγμοί, συνδετήρες, διακόπτες (π.χ. τραβέρσα, εμβύθιση, περιστροφικοί γρήγορος και διάφραγμα), και συνελεύσεις μασουριών.
Ιατρικός Η μη-μόλυνση και η δυνατότητα που χρησιμοποιείται σε ένα καθαρό δωμάτιο είναι τόσο σημαντικές όσο η δύναμη της συγκόλλησης. Οι αξιόπιστες, επαναλαμβανόμενες συνελεύσεις για τις κρίσιμες συσκευές εντατικής θεραπείας παράγονται με τις νέες ικανότητες στον έλεγχο διεργασίας. Οι εφαρμογές περιλαμβάνουν: το αρτηριακό φίλτρο, η cardiometry δεξαμενή, το φίλτρο αίματος/αερίου, η μάσκα προσώπου και IV καρφώνουν/φίλτρο.
Συσκευασία Από τις αποστηρωμένες συσκευασίες στους σωλήνες οδοντόπαστας, η δυνατότητα της υπερηχητικής συνέλευσης που σφραγίζει μέσω της μόλυνσης προϊόντων στην κοινή περιοχή είναι ένα σημαντικό πλεονέκτημα. Εκτός από την καλή καλλυντική εμφάνιση, η υπερηχητική συνέλευση παρέχει τις πλαστογράφηση-εμφανείς σφραγίδες για τα πακέτα φουσκαλών. Οι εφαρμογές περιλαμβάνουν: διανομέας καρυκευμάτων, συσκευασία φουσκαλών, σακούλα χυμού, χαρτοκιβώτιο χυμού και πλαστικά φλυτζάνια ντυμένου εγγράφου.
Παιχνίδια Σε αυτήν την ιδιαίτερα ανταγωνιστική βιομηχανία, η αποβολή των κολλών, των βιδών και των διαλυτών, ή άλλων αναλωσίμων είναι ένα επίδομα που προστίθεται στις ισχυρές, ασφαλείς, στιγμιαίος-ελεύθερες συνελεύσεις.

Αποτελεσματικός υπερηχητικής συγκόλλησης οξυγονοκολλητής μετάλλων εργαλείων αδιάβροχος υπερηχητικός 0

Αποτελεσματικός υπερηχητικής συγκόλλησης οξυγονοκολλητής μετάλλων εργαλείων αδιάβροχος υπερηχητικός 1

Συγκόλληση καρτών RFID

Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε

Πολιτική απορρήτου Καλή ποιότητα της Κίνας Εργαλείο υπερηχητικής συγκόλλησης Προμηθευτής. Πνευματικά δικαιώματα © 2020-2023 ultrasonicweldingtool.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.