Να στείλετε μήνυμα
Σπίτι > προϊόντα > Εργαλείο υπερηχητικής συγκόλλησης >
Υψηλή ακρίβεια εργαλείων 15khz 5000W υπερηχητικής συγκόλλησης υψηλής δύναμης

Υψηλή ακρίβεια εργαλείων 15khz 5000W υπερηχητικής συγκόλλησης υψηλής δύναμης

diy υπερηχητικός οξυγονοκολλητής

συνεχής υπερηχητική συγκόλληση

Τόπος καταγωγής:

Κίνα

Μάρκα:

Rps-sonic

Πιστοποίηση:

CE

Αριθμό μοντέλου:

rps-w15-S329

Επικοινωνήστε μαζί μας

Ζητήστε μια προσφορά
Λεπτομέρειες προϊόντων
όνομα:
υπερηχητικός οξυγονοκολλητής
συχνότητας:
15KHz
Εξουσία:
5000W
Το ύψος του πλαισίου σε ανώτατο:
280mm
Όροι πληρωμής & ναυτιλίας
Ποσότητα παραγγελίας min
1pcs
Τιμή
Negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες
ξύλινο κιβώτιο
Χρόνος παράδοσης
5-8days
Όροι πληρωμής
Μ / Τ, Western Union
Δυνατότητα προσφοράς
200pcs/month
Περιγραφή του προϊόντος

15khz αυτόματη υψηλή ακρίβεια μηχανών υπερηχητικής συγκόλλησης υψηλής δύναμης 5000W

A.The αρχή της υπερηχητικής συγκόλλησης

Η υπερηχητική γεννήτρια παράγει τη συχνότητα σημάτων που απαιτείται από τον υπερηχητικό μετατροπέα, και χρησιμοποιεί έπειτα το thermoplasticity του πλαστικού για να παραγάγει τη θερμότητα σε μια πολύ υψηλή ταχύτητα μεταξύ των μορίων με τη χρησιμοποίηση της υψηλής συχνότητας τριβής μεταξύ των επιφανειών εργασίας. Όταν η θερμότητα είναι επαρκής για να λειώσει, το υπερηχητικό κύμα σταματούν. Η δόνηση, αυτή τη στιγμή η ένωση κομματιών προς κατεργασία σταθεροποιείται με την τήξη, ολοκληρώνει τη διαδικασία επεξεργασίας! Η παραδοσιακή υπερηχητική γεννήτρια είναι με το χέρι διαμορφωμένη κατά συχνότητα, και Hz-2000 ψηφιακή υπερηχητική γεννήτρια πραγματοποιεί την αυτόματη καταδίωξη συχνότητας, τη σε πραγματικό χρόνο επίδειξη ισχύος, και τη φιλική επικοινωνία της ανθρώπου-μηχανής διεπαφής!

 

B.Function

1. Συχνότητα αυτόματος-που χαράζει: ευφυές σύστημα ελέγχου, αυτόματη καταδίωξη συχνότητας.

2. το εύρος ρυθμίζει απείρως: το εύρος ρυθμίζει απείρως, αύξηση εύρους και μειώνεται από 5%

3. ευφυής προστασία: η συχνότητα αντιστάθμισε την προστασία, προστασία υπερφόρτωσης παραγωγής, προστασία ζημίας φορμών

4. ηλεκτρικά συστατικά: όλα τα πνευματικά συστατικά και τα κύρια ηλεκτρονικά συστατικά της μηχανής εισάγονται από τη Γερμανία και την Ιαπωνία

5. δομή ατράκτων: το πλαίσιο της μηχανής υιοθετεί την ειδική δομή χάλυβα και καμένος από χυτό το ακρίβεια αργίλιο CNC που επεξεργάζεται την επεξεργασία στη μηχανή, το πλαίσιο είναι ακριβέστερο και σταθερότερο

C.Parameter:

Συχνότητα 15Khz 30KHz
Γεννήτρια 3000W/5000W 2000W
Πρότυπο συγκόλλησης Πρότυπο χρονικής πρότυπο ενέργειας, πρότυπο δύναμης, πρότυπο βάθους
Μικροϋπολογιστής-ρύθμιση απόστασης ακρίβεια 20100mm: 0,01 χιλ.
Το ύψος του πλαισίου σε ανώτατο 280mm
Τάση εισαγωγής 220V/110V

 

 

Πλεονεκτήματα της υπερηχητικής συγκόλλησης 
Υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα στη χρησιμοποίηση της υπερηχητικής συγκόλλησης.

Είναι μια γρήγορη, καθαρή, αποδοτική, και επαναλαμβανόμενη διαδικασία που παράγει τους ισχυρούς, ακέραιους δεσμούς καταναλώνοντας πολύ λίγη ενέργεια. Καμία διαλύτης, κόλλα, μηχανικός σύνδεσμος ή εξωτερική θερμότητα δεν απαιτούνται. Το τελειωμένο συγκόλληση-υλικό είναι ισχυρό και καθαρό. Τα δύσκολα υλικά μπορούν να ενωθούν στενά ultrasonically. Η συγκόλληση μερών ανακυκλώνεται γρήγορα επειδή η ενέργεια που μεταφέρεται στην ένωση και που απελευθερώνεται καθώς η θερμότητα εμφανίζεται πολύ γρήγορα και είναι περιορισμένη στην άμεση κοινή περιοχή. Ο γρήγορος διασκεδασμός της θερμότητας καθιστά αυτήν την διαδικασία αρκετά γρηγορότερη από άλλες μεθόδους συγκόλλησης.

Την υπερηχητική σχεδίαση ή/και η εφαρμογή ενός συστήματος συγκόλλησης μπορούν να αλλάξουν γρήγορα προσφέροντας την ευελιξία και τη μεταβλητότητα που δεν βρίσκονται σε πολλές άλλες διαδικασίες συγκόλλησης. Επιπλέον, η σχετικά χαμηλού κόστους επένδυση στον υπερηχητικό εξοπλισμό εναντίον της υψηλής αξιοπιστίας, των μακρών ζωή, και της συνεπούς, επαναλαμβανόμενης απόδοσής της, κάνει την υπερηχητική συγκόλληση τη συνιστώμενη μέθοδο συγκόλλησης. Η υπερηχητική συγκόλληση γίνεται αποδεκτή ευρέως και χρησιμοποιείται στον αυτοκίνητο, ιατρικός, ηλεκτρικός και ηλεκτρονικός, τις επικοινωνίες, τη συσκευή, τα καταναλωτικά προϊόντα, τα παιχνίδια, υφαντικές και συσκευάζοντας τις βιομηχανίες. Είναι μια οικονομική διαδικασία που μπορεί σημαντικά να αυξήσει την παραγωγή και τις χαμηλότερες δαπάνες συγκόλλησης.

Οι υπερηχητικοί οξυγονοκολλητές μπορούν να ενσωματωθούν εύκολα στο περιβάλλον κατασκευής αυτοματοποίησης και 100% όλος ο ηλεκτρικός έλεγχος του πιό πρόσφατου εξοπλισμού παρέχει τη πρωτοφανή επανάληψη, την αξιοπιστία και την ακρίβεια στη διαδικασία.

Υψηλή ακρίβεια εργαλείων 15khz 5000W υπερηχητικής συγκόλλησης υψηλής δύναμης 0

 

Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε

Πολιτική απορρήτου Καλή ποιότητα της Κίνας Εργαλείο υπερηχητικής συγκόλλησης Προμηθευτής. Πνευματικά δικαιώματα © 2020-2023 ultrasonicweldingtool.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.