Να στείλετε μήνυμα
Σπίτι > προϊόντα > Υπερηχητικός υγρός επεξεργαστής >
Τιτανίου εύκολη λειτουργία ασφάλειας εξοπλισμού διασποράς κέρατων υπερηχητική

Τιτανίου εύκολη λειτουργία ασφάλειας εξοπλισμού διασποράς κέρατων υπερηχητική

υπερηχητικό homogenizer sonicator

Υπερηχητικός διακόπτης κυττάρων

Τόπος καταγωγής:

Κίνα

Μάρκα:

Rps-sonic

Πιστοποίηση:

CE

Αριθμό μοντέλου:

Rps-sono20-3000

Επικοινωνήστε μαζί μας

Ζητήστε μια προσφορά
Λεπτομέρειες προϊόντων
Συχνότητα:
20kHz
Δύναμη:
3000W
Γεννήτρια:
Ψηφιακή γεννήτρια
Κέρατο:
ΚΡΑΜΑ ΤΙΤΑΝΙΟΥ
Δυναμικότητα:
20 λ/λ
Όροι πληρωμής & ναυτιλίας
Ποσότητα παραγγελίας min
1pcs
Τιμή
Negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες
χαρτοκιβώτιο
Χρόνος παράδοσης
5-8days
Όροι πληρωμής
Μ / Τ, Western Union
Δυνατότητα προσφοράς
200pcs/month
Περιγραφή του προϊόντος

Αποδοτική υπερηχογράφηση των των φυτικών υλικών με κέρατο τιτανίου

Παράμετρος

 

Σχήμα SONO20-1000 SONO20-2000 SONO15-3000 SONO20-3000
Συχνότητα 20±0,5 KHz 20±0,5 KHz 15±0,5 KHz 20±0,5 KHz
Δύναμη 1000 W 2000 W 3000 W 3000 W
Τετάρτη 220/110V 220/110V 220/110V 220/110V
Θερμοκρασία 300 °C 300 °C 300 °C 300 °C
Πίεση 35 MPa 35 MPa 35 MPa 35 MPa
Η ένταση του ήχου 20 W/cm2 40 W/cm2 60 W/cm2 60 W/cm2
Μέγιστη χωρητικότητα 10 λίτρα/λεπτο 15 L/Min 20 L/Min 20 L/Min
Υλικό κεφαλής κορυφής Σύνθεση τιτανίου Σύνθεση τιτανίου Σύνθεση τιτανίου Σύνθεση τιτανίου

 

Εισαγωγή:

Ο υπερηχογράφος είναι ένα ελαστικό κύμα μηχανικής δονήσεως, το οποίο είναι θεμελιωδώς διαφορετικό από τα ηλεκτρομαγνητικά κύματα.και τα υπερηχητικά κύματα πρέπει να διαδίδονται στο μέσο, ολόκληρη η διαδικασία της διαστολής και της συμπίεσης συμβαίνει όταν περνά μέσα από το μέσο.
Σε υγρά, δημιουργείται αρνητική πίεση κατά τη διάρκεια της διαδικασίας επέκτασης.η διαδικασία επέκτασης μπορεί να δημιουργήσει φυσαλίδες στο υγρό ή να σχίσει το υγρό σε μικρές κοιλότητεςΟι κοιλότητες αυτές κλείνουν άμεσα και δημιουργείται άμεση πίεση έως και 3000 MPa όταν η κοιλότητα κλείνει, η οποία ονομάζεται κοιλότητα.Όλη η διαδικασία ολοκληρώνεται σε 400 μs.
Η καβιτασία εξευγενίζει ουσίες και παράγει γαλακτώματα, επιταχύνει τα στοχευόμενα συστατικά σε διαλύτες και βελτιώνει τους ρυθμούς εξαγωγής.Πολλές δευτερεύουσες επιδράσεις του υπερήχων ευνοούν επίσης τη μεταφορά και την εξαγωγή των στοχευόμενων συστατικών.
Η σημασία της κοιλότητας είναι η αντίδραση που συμβαίνει όταν μια φυσαλίδα εκρήγνυται.Τα αέρια και οι ατμοί σε φυσαλίδες ή κοιλότητες συμπιέζονται γρήγορα αδιαβατικά, με αποτέλεσμα πολύ υψηλές θερμοκρασίες και πιέσεις.
Ο όγκος της φυσαλίδας είναι εξαιρετικά μικρός σε σύγκριση με τον συνολικό όγκο του υγρού, οπότε η θερμότητα που παράγεται εξαφανίζεται αμέσως.και δεν θα έχει σημαντική επίδραση στις περιβαλλοντικές συνθήκεςΟ ρυθμός ψύξης μετά την κατάρρευση της κοιλότητας εκτιμάται σε περίπου 1010 ° C / s.
Οι υπερηχητικές τρύπες παρέχουν μια μοναδική αλληλεπίδραση μεταξύ ενέργειας και ύλης.
Σε ένα καθαρό υγρό, όταν μια τρύπα σπάει, παραμένει πάντα σφαιρική λόγω των ίδιων περιβαλλοντικών συνθηκών. Ωστόσο, κοντά στο στερεό όριο, η σπάση της τρύπας δεν είναι ομοιόμορφη.Κινητική ενέργεια, που κινείται μέσα στην φυσαλίδα και διεισδύει στο τοίχωμα της φυσαλίδας.
Η δύναμη πρόσκρουσης του αερίου στην στερεή επιφάνεια είναι πολύ ισχυρή, η οποία μπορεί να προκαλέσει μεγάλες ζημιές στην περιοχή πρόσκρουσης, με αποτέλεσμα μια πολύ ενεργή φρέσκια επιφάνεια.Η δύναμη της πρόσκρουσης που παράγεται από την εκρήξη φούσκας παραμόρφωση στην επιφάνεια είναι αρκετές φορές μεγαλύτερη από τη δύναμη της πρόσκρουσης που παράγεται από την αντανάκλαση φούσκας.
Η προαναφερθείσα επίδραση των υπερηχητικών κυμάτων είναι πολύ αποτελεσματική στην εξαγωγή διαφόρων στοχευόμενων συστατικών από διαφορετικά είδη δειγμάτων.
Η υψηλή θερμοκρασία και πίεση που παράγονται στην επιφάνεια επαφής μεταξύ του οργανικού διαλύτη και του στερεού υπόστρωμα με την εφαρμογή υπερήχων,συν την οξειδωτική ενέργεια των ελεύθερων ριζών που παράγεται από την υπερηχητική αποσύνθεση, κλπ., παρέχοντας έτσι υψηλή ενέργεια εξαγωγής.

 

Εφαρμογή:

(1) Σε σύγκριση με τις συμβατικές μεθόδους εκχύλισης, η τεχνολογία υπερήχων εκχύλισης έχει υψηλή απόδοση εκχύλισης και σύντομο χρόνο εκχύλισης.
(2) Η υπερηχητική εκχύλιση δεν περιορίζεται εύκολα από τη χρήση διαλυτών,που επιτρέπει την προσθήκη συνεκχυλιστικών για την περαιτέρω αύξηση της πολικότητας της υγρής φάσης και τη βελτίωση της απόδοσης εκχύλισης;
(3) Σε σύγκριση με την υπερκριτική εκχύλιση CO2 και την εκχύλιση υπερυψωμένης πίεσης, ο εξοπλισμός εκχύλισης με υπερηχογράφηση είναι απλός και το κόστος εκχύλισης είναι χαμηλό.
(4) Στις περισσότερες περιπτώσεις, η διαδικασία εκχύλισης με υπερήχους έχει λίγα βήματα, η διαδικασία εκχύλισης είναι απλή, δεν είναι εύκολο να προκαλέσει ρύπανση στο εκχύλισμα και η θερμοκρασία εκχύλισης είναι χαμηλή,που είναι κατάλληλο για την εξαγωγή θερμοευαίσθητων στοχευόμενων συστατικών.

 

Πλεονέκτημα
Σε σύγκριση με την συμβατική τεχνολογία εκχύλισης, η υπερηχητική εκχύλιση είναι ταχύτερη, φθηνότερη και πιο αποτελεσματική.
Σε σύγκριση με τις διαδικασίες βρασμού και κατακλυσμού αλκοόλ, η υπερήχων εξαγωγή έχει τα ακόλουθα εξαιρετικά χαρακτηριστικά:
(1) Δεν χρειάζεται υψηλή θερμοκρασία
(2) Απορρόφηση ατμοσφαιρικής πίεσης, καλή ασφάλεια, εύκολη λειτουργία, βολική συντήρηση
(3) Υψηλή αποδοτικότητα εξόρυξης
(4) ευρύ φάσμα. ευρεία εφαρμογή, όλα τα είδη των συστατικών της κινεζικής βοτανολογικής ιατρικής μπορούν να εξαχθούν με υπερηχογράφηση
(5) Η υπερηχητική εξαγωγή έχει μικρή σχέση με τις ιδιότητες του διαλύτη και του εκχυλίσματος-στόχου
(6) Μείωση της κατανάλωσης ενέργειας
(7) Η ποσότητα των πρώτων υλών για τα φαρμακευτικά υλικά είναι μεγάλη, πολλαπλασιάζεται ή αυξάνεται αρκετές φορές, και υπάρχουν λίγες προσμείξεις, και τα αποτελεσματικά συστατικά είναι εύκολο να διαχωριστούν και να καθαριστούν
(8) Χαμηλό κόστος διαδικασίας εξαγωγής και σημαντικά οικονομικά οφέλη

 

 

 

Τιτανίου εύκολη λειτουργία ασφάλειας εξοπλισμού διασποράς κέρατων υπερηχητική 0

Τιτανίου εύκολη λειτουργία ασφάλειας εξοπλισμού διασποράς κέρατων υπερηχητική 1

 

Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε

Πολιτική απορρήτου Καλή ποιότητα της Κίνας Εργαλείο υπερηχητικής συγκόλλησης Προμηθευτής. Πνευματικά δικαιώματα © 2020-2023 ultrasonicweldingtool.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.