Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΥπερηχητικός υγρός επεξεργαστής

Επαγγελματική υπερηχητική υγρή αποδοτική κατεργασία ύδατος επεξεργαστών

Πιστοποίηση
Κίνα Hangzhou Powersonic Equipment Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
Κίνα Hangzhou Powersonic Equipment Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
Είμαι Online Chat Now

Επαγγελματική υπερηχητική υγρή αποδοτική κατεργασία ύδατος επεξεργαστών

Επαγγελματική υπερηχητική υγρή αποδοτική κατεργασία ύδατος επεξεργαστών
Επαγγελματική υπερηχητική υγρή αποδοτική κατεργασία ύδατος επεξεργαστών Επαγγελματική υπερηχητική υγρή αποδοτική κατεργασία ύδατος επεξεργαστών Επαγγελματική υπερηχητική υγρή αποδοτική κατεργασία ύδατος επεξεργαστών

Μεγάλες Εικόνας :  Επαγγελματική υπερηχητική υγρή αποδοτική κατεργασία ύδατος επεξεργαστών

Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: Rps-sonic
Πιστοποίηση: CE
Αριθμό μοντέλου: Rps-sono20-3000
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: 1pcs
Τιμή: Negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες: χαρτοκιβώτιο
Χρόνος παράδοσης: 5-8days
Όροι πληρωμής: Μ / Τ, Western Union
Δυνατότητα προσφοράς: 200pcs/month

Επαγγελματική υπερηχητική υγρή αποδοτική κατεργασία ύδατος επεξεργαστών

περιγραφή
συχνότητας: 20kHz Εξουσία: 3000W
ΓΕΝΝΗΤΡΙΑ: Ψηφιακή γεννήτρια Κέρατο: κράμα τιτανίου
Ικανότητας: 20 λ/λ
Υψηλό φως:

υπερηχητικό homogenizer sonicator

,

Υπερηχητικός διακόπτης κυττάρων

υπερηχητικός sonochemistry υψηλής δύναμης για την υπερηχητική κατεργασία ύδατος

Παράμετρος

 

Πρότυπο SONO20-1000 Sono20-2000 SONO15-3000 SONO20-3000
Συχνότητα 20±0.5 KHz 20±0.5 KHz 15±0.5 KHz 20±0.5 KHz
Δύναμη 1000 W 2000 W 3000 W 3000 W
Τάση 220/110V 220/110V 220/110V 220/110V
Θερμοκρασία 300 ℃ 300 ℃ 300 ℃ 300 ℃
Πίεση MPA 35 MPA 35 MPA 35 MPA 35
Ένταση του ήχου 20 W/cm ² 40 W/cm ² 60 W/cm ² 60 W/cm ²
Ανώτατη ικανότητα 10 λ/λ 15 λ/λ 20 λ/λ 20 λ/λ
Επικεφαλής υλικό ακρών Κράμα τιτανίου Κράμα τιτανίου Κράμα τιτανίου Κράμα τιτανίου

 

Εισαγωγή:

Σαν κύρια μεταφορικά μέσα εν πλω, τα σκάφη έχουν διαδραματίσει έναν τεράστιο ρόλο στο διεθνές εμπόριο. Εντούτοις, εάν οι μικροοργανισμοί στο νερό έρματος του σκάφους απαλλάσσονται τοπικά χωρίς επεξεργασία, θα μολύνουν το τοπικές οικολογικές περιβάλλον και σοβαρά τη βιοποικιλότητα ζημίας και θα διακινδυνεψουν ακόμη και τις ανθρώπινες υγείες. Υπάρχουν περισσότερα από 20 είδη, αλλά καμία από αυτές τις μεθόδους δεν μπορεί να ανταποκριθεί στα πέντε πρότυπα της ασφάλειας, της πρακτικότητας, της οικονομίας, της αποδοτικότητας και της περιβαλλοντικής ανοχής που προτείνονται από τον ΗΜΟ. Η υπερηχητική επίδραση δημιουργίας κοιλότητας μπορεί να σκοτώσει όλα τα είδη θαλάσσιας ζωής και να προστατεύσει τον ωκεανό. Ασφάλεια και ζωή της δυνατότητας.

Υπερηχητική κατεργασία ύδατος έρματος

Το ναυτικό που λερώνει τους οργανισμούς μπορεί να διαιρεθεί σε ακόλουθες τρεις κατηγορίες

  • Μαλακές αυξήσεις όπως τα σφουγγάρια
  • Βακτηρίδια και μονοκύτταρη οργανική ουσία, όπως οι διάφοροι τύποι βακτηριδίων και αλγών
  • Σκληρά θαλάσσια ζώα, όπως οι λαβίδες, τα δίλοβα μαλάκια, κ.λπ.

Τα επιβλαβέστερα είδη σκληρός-λερώνουν κυρίως τους οργανισμούς

  • Θα βλάψει την επιφάνεια της δομής μετάλλων, η οποία θα προκαλέσει την τοπική διάβρωση
  • Οι μεγαλύτεροι λερώνοντας οργανισμοί μπορούν να εμποδίσουν τους σωλήνες παροχής νερού και αποξηράνσεων, τους ανταλλάκτες θερμότητας, κ.λπ., οι οποίοι έχουν σοβαρές επιπτώσεις στην ασφάλεια των θαλασσίων εγκαταστάσεων και της ζωής υπηρεσιών τους.

 

Οι αεροφυσαλίδες στο υγρό παράγουν περισσότερο από μερικές εκατοντάες ατμόσφαιρες και έναν υψηλής θερμοκρασίας χιλιάδων βαθμοί Κέλσιος τη στιγμή της ρήξης, η οποία μπορεί να κάνει τις συνδέσεις των πλασμάτων θάλασσας να ξεφλουδίσουν γρήγορα μακριά και να σπάσουν τα επιδερμικά κύτταρα των πλασμάτων θάλασσας, με αυτόν τον τρόπο επιτυγχάνοντας το σκοπό τα πλάσματα θάλασσας. Η υπερηχητική τεχνολογία δημιουργίας κοιλότητας έχει τα πλεονεκτήματά της. Όχι μόνο έχει το απλό σχέδιο συσκευών και την κατάλληλη λειτουργία, αλλά και δεν παράγει τη δευτεροβάθμια ρύπανση. Το σημαντικότερο πράγμα είναι ότι το υπερηχητικό κύμα και η υδροδυναμική δημιουργία κοιλότητας έχουν την καλύτερη συνεργιστική επίδραση επεξεργασίας, και η κατανάλωση ενέργειας δεν είναι μεγάλη.

Η υπερηχητική βιολογική τεχνολογία παράκτιας προστασίας έχει εφαρμοστεί στην πράξη και πραγματοποιημένα καλά αποτελέσματα. Η τεχνολογία έχει τα πλεονεκτήματα της απλότητας, της οικονομίας, της αποτελεσματικότητας, και της προστασίας του περιβάλλοντος. Μπορεί όχι μόνο να αφαιρέσει τη σύνδεση πλασμάτων θάλασσας στον εσωτερικό τοίχο της σωλήνωσης νερού της θάλασσας και της οθόνης φίλτρων, αλλά και να σκοτώσει τις προνύμφες των πλασμάτων θάλασσας.

 

 

Η τεχνολογία της υπερηχητικής υποβάθμισης των οργανικών ρύπων στα λύματα μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο, ή η υπερηχητική επίδραση δημιουργίας κοιλότητας μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να συνδυάσει την υπερηχητική τεχνολογία υποβάθμισης με άλλες τεχνολογίες επεξεργασίας για να υποβιβάσει και να αφαιρέσει τους οργανικούς ρύπους. Υπάρχουν οι ακόλουθοι τύποι συνδυασμένων τεχνολογιών:
1. Υπερηχητικός που συνδυάζεται με το όζον για την επεξεργασία λυμάτων, που συνδυάζεται με την υπερηχητικές υποβάθμιση, τη αποστείρωση και την απολύμανση όζοντος για την επεξεργασία λυμάτων.
2. Η συνδυασμένη χρήση υπερηχητικού και υπεροξείδιο υδρογόνου για την επεξεργασία λυμάτων για να επιτύχει το σκοπό της υποβάθμισης, της αποστείρωσης και της απολύμανσης των οργανισμών μολυσμένου νερού.
3. Υπερηχητικός που συνδυάζεται με υπεριώδεις ακτίνα για την επεξεργασία απόβλητου ύδατος. Η φωτοακουστική τεχνολογία χημείας χρησιμοποιεί τις τεχνολογίες υπερηχητικού και υπεριώδους φωτός για να υποβιβάσει συνεργιστικά και συμπληρωματικά αποτέλεσμα των αντίστοιχων υποβιβάζοντας δυνατοτήτων τους. Είναι αποτελεσματικό ενάντια στους κοινούς οργανικούς ρύπους όπως η φαινόλη, tetrahydrocarbon, trihydromethane και το τριχλωροξικό οξύ υποβιβάζεται έτσι ώστε τα προϊόντα υποβάθμισης των τεσσάρων ουσιών είναι νερό, διοξείδιο του άνθρακα, short-chain λιπαρών οξέα C1- ή που είναι εύκολα βιοδιασπάσιμα.
4. Υπερηχητικός που συνδυάζεται με την τεχνολογία επεξεργασίας μαγνήτισης για την επεξεργασία λυμάτων. Η μαγνήτιση μπορεί όχι μόνο να επιτύχει solid-liquid το χωρισμό των λυμάτων, αλλά και να υποβιβάσει τις οργανικές ουσίες όπως ο ΒΑΚΑΛΑΟΣ και η BOD. Μπορεί επίσης να αποχρωματίσει τη βαφή του νερού.
5. Υπερηχητικός μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως βοηθητική τεχνολογία για την παραδοσιακή χημική επεξεργασία αποστείρωσης. Όταν η μεγάλης κλίμακας επεξεργασία λυμάτων εκτελείται με τις παραδοσιακές χημικές μεθόδους, η αυξανόμενη υπερηχητική ακτινοβολία μπορεί πολύ να μειώσει το ποσό χημικών παραγόντων.
 

 

Επαγγελματική υπερηχητική υγρή αποδοτική κατεργασία ύδατος επεξεργαστών 0

 

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Hangzhou Powersonic Equipment Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: admin

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)