Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΥπερηχητικός υγρός επεξεργαστής

Υπερηχητικός υγρός επεξεργαστής εργαστηριακής κλίμακας με την ψηφιακή γεννήτρια

Πιστοποίηση
Κίνα Hangzhou Powersonic Equipment Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
Κίνα Hangzhou Powersonic Equipment Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
Είμαι Online Chat Now

Υπερηχητικός υγρός επεξεργαστής εργαστηριακής κλίμακας με την ψηφιακή γεννήτρια

Υπερηχητικός υγρός επεξεργαστής εργαστηριακής κλίμακας με την ψηφιακή γεννήτρια
Υπερηχητικός υγρός επεξεργαστής εργαστηριακής κλίμακας με την ψηφιακή γεννήτρια Υπερηχητικός υγρός επεξεργαστής εργαστηριακής κλίμακας με την ψηφιακή γεννήτρια Υπερηχητικός υγρός επεξεργαστής εργαστηριακής κλίμακας με την ψηφιακή γεννήτρια

Μεγάλες Εικόνας :  Υπερηχητικός υγρός επεξεργαστής εργαστηριακής κλίμακας με την ψηφιακή γεννήτρια

Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: Rps-sonic
Πιστοποίηση: CE
Αριθμό μοντέλου: Rps-sono20-500
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: 1pcs
Τιμή: Negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες: χαρτοκιβώτιο
Χρόνος παράδοσης: 5-8days
Όροι πληρωμής: Μ / Τ, Western Union
Δυνατότητα προσφοράς: 200pcs/month

Υπερηχητικός υγρός επεξεργαστής εργαστηριακής κλίμακας με την ψηφιακή γεννήτρια

περιγραφή
συχνότητας: 20kHz Εξουσία: 500W
ΓΕΝΝΗΤΡΙΑ: Ψηφιακή γεννήτρια Κέρατο: κράμα τιτανίου
Ικανότητας: 5 λ/λ
Υψηλό φως:

υπερηχητικό homogenizer sonicator

,

Υπερηχητικός εξοπλισμός διασποράς

laboratory-scale υπερηχητική υγρή υψηλή δύναμη 20khz επεξεργαστών

Παράμετρος

 

Πρότυπο SONO20-1000 Sono20-2000 SONO15-3000 SONO20-3000
Συχνότητα 20±0.5 KHz 20±0.5 KHz 15±0.5 KHz 20±0.5 KHz
Δύναμη 1000 W 2000 W 3000 W 3000 W
Τάση 220/110V 220/110V 220/110V 220/110V
Θερμοκρασία 300 ℃ 300 ℃ 300 ℃ 300 ℃
Πίεση MPA 35 MPA 35 MPA 35 MPA 35
Ένταση του ήχου 20 W/cm ² 40 W/cm ² 60 W/cm ² 60 W/cm ²
Ανώτατη ικανότητα 10 λ/λ 15 λ/λ 20 λ/λ 20 λ/λ
Επικεφαλής υλικό ακρών Κράμα τιτανίου Κράμα τιτανίου Κράμα τιτανίου Κράμα τιτανίου

 

Εισαγωγή:

Η υπερηχητική διάσπαση κυττάρων είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος να καταστραφεί η δομή κυττάρων. Αυτή η επίδραση μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να εξαγάγει τις ουσίες μέσα στα κύτταρα. Παραδείγματος χάριν, το άμυλο εξάγεται από τη μήτρα κυττάρων. Ο υπέρηχος παράγει τις εναλλασσόμενες υψηλές και χαμηλές πιέσεις στα εκτεθειμένα υγρά. Κατά τη διάρκεια του χαμηλής πιέσεως κύκλου, τα υπερηχητικά κύματα παράγουν τις μικρές κενές φυσαλίδες στο υγρό. Κατά τη διάρκεια του υψηλού κύκλου, οι μικρές κενές φυσαλίδες σπάζουν βίαια. Αυτή η εκδήλωση καλείται δημιουργία κοιλότητας. Η κατάρρευση της δημιουργίας κοιλότητας βράζει ισχυρές υδροδυναμικές δυνάμεις κουράς αιτιών. Η δύναμη κουράς μπορεί να αναλύσει τις ίνες, ινώδη υλικά στα μόρια κυττάρων και να καταστρέψει τη δομή του κυψελοειδούς τοίχου. Αυτό απελευθερώνει τις ουσίες μέσα στο κύτταρο, όπως το άμυλο και τα σάκχαρα, στο υγρό.
Η υπερηχητική εξαγωγή χρησιμοποιεί τα πολυβάθμια αποτελέσματα όπως η ισχυρή επίδραση πίεσης δημιουργίας κοιλότητας, η μηχανική δόνηση, η επίδραση διαταραχής, τα υψηλά αποτελέσματα επιτάχυνσης, μετατροπής σε μορφή γαλακτώματος, διάχυσης, συντριβής και ανακατώματος που παράγονται από την πίεση της υπερηχητικής ακτινοβολίας, που αυξάνει τη συχνότητα και την ταχύτητα των υλικών μορίων και που αυξάνει τη διαλυτική διείσδυση που η δύναμη διείσδυσης επιταχύνει τα συστατικά στόχων στο διαλύτη και διευκολύνει την εξαγωγή.

 

 

Εφαρμογή:

 

Εφαρμογή στην εξαγωγή νικοτίνης
Το τμήμα νικοτίνης στον καπνό έχει μια υψηλή αξία στη γεωργία και την ιατρική. Η χρήση της υπερηχητικής τεχνολογίας εξαγωγής μπορεί αποτελεσματικά να εξαγάγει το τμήμα νικοτίνης στον καπνό. Σε αυτήν την έρευνα εφαρμογής, οι ερευνητές ερεύνησαν κυρίως τα αποτελέσματα της συγκέντρωσης μέσων εξαγωγής, solid-liquid της αναλογίας, του χρόνου εξαγωγής, και της υπερηχητικής θερμοκρασίας στην αποδοτικότητα εξαγωγής των τμημάτων νικοτίνης. Η συγκριτική ανάλυση δείχνει ότι η επίδραση της υπερηχητικής εξαγωγής είναι σημαντικά καλύτερη από αυτή της θερμαμένης reflux εξαγωγής (το τελευταίο είναι μόνο 84,79%).
Εφαρμογή της εξαγωγής πολυσακχαριτών barbarum Lycium
Η διαδικασία εξαγωγής των πολυσακχαριτών barbarum lycium που χρησιμοποιούν την υπερηχητική εξαγωγή, το περιεχόμενο των πολυσακχαριτών barbarum lycium μετρήθηκε από τη spectrophotometric χρωματομετρία, και η διαδικασία εξαγωγής των πολυσακχαριτών barbarum lycium από την υπερηχητικός-βοηθημένη εξαγωγή νερού μελετήθηκε συστηματικά μέσω του πειράματος διαγώνιος-στάσεων, και η βέλτιστη διαδικασία καθορίστηκε, η οποία είναι: σε 50 ℃, αναλογία 1:60 του υλικού στο νερό, που ενυδατώνουν για 2.5h, υπερηχητική εξαγωγή για 5min.

Εφαρμογή Lycopene στην εξαγωγή
Οι ερευνητές χρησιμοποίησαν τους υπερηχητικούς όρους τεχνολογίας εξαγωγής για lycopene. Οι βέλτιστοι όροι διαδικασίας καθορίστηκαν: η υπερηχητική δύναμη παραγωγής ήταν 320W, ο διαλύτης εξαγωγής ήταν ένας εστέρας αρώματος, ο χρόνος εξαγωγής ήταν 6min, κάθε χρόνος ακτινοβολίας ήταν 3s, η solid-liquid αναλογία ήταν 1: 2, και το επίπεδο εξαγωγής ήταν δύο. Ο συνολικός ρυθμός εκχύλισης χρωστικών ουσιών ήταν 96,83% [

Εφαρμογή συνολικά Flavonoids στην καρδιά σπόρου Lotus
Χρησιμοποιώντας την καρδιά σπόρου λωτού ως υλικό δοκιμής, η λύση αιθανόλης ως πράκτορας εξαγωγής, η υπερηχητική μέθοδος εξαγωγής, η ενιαία δοκιμή παράγοντα και το ορθογώνιο πείραμα L9 (34) πραγματοποιήθηκαν για να μελετήσουν τη συγκέντρωση αιθανόλης, το χρόνο εξαγωγής, την υλικός-υγρές αναλογία και τη θερμοκρασία εξαγωγής στο συνολικό flavonoid ρυθμό εκχύλισης. επιρροές. Τα αποτελέσματα δείχνουν ότι ο κύριος παράγοντας που έχει επιπτώσεις στο ρυθμό εκχύλισης συνολικά flavonoids στους σπόρους λωτού είναι συγκέντρωση αιθανόλης, που ακολουθούνται από τη θερμοκρασία εξαγωγής, υλικός-υγρή αναλογία, και υπερηχητικός χρόνος εξαγωγής. Οι βέλτιστοι όροι εξαγωγής είναι: συγκέντρωση αιθανόλης 60%, θερμοκρασία εξαγωγής 70 ° Γ, και υλικό υγρό. Η αναλογία είναι 1: 24g/το μιλ., ο υπερηχητικός χρόνος εξαγωγής είναι 30min, και ο ρυθμός εκχύλισης συνολικά flavonoids που λαμβάνεται υπό αυτόν τον όρο είναι 10.86mg/γ.

Εφαρμογή στην εξαγωγή λιπών
Ο υπερηχητικός τομέας μπορεί όχι μόνο να ενισχύσει τη διαδικασία εξαγωγής των ουσιών από τα συμβατικά ρευστά, αλλά και να ενισχύσει τη διαδικασία εξαγωγής των ουσιών στα εξαιρετικά κρίσιμα κράτη. Chen Jun και λοιποί Πραγματοποίησε μια πειραματική μελέτη για την υπερηχητικός-ενισχυμένη εξαιρετικά κρίσιμη διαδικασία εξαγωγής του CO2 ρευστή. Το πετρέλαιο μικροβίων σίτου εξήχθη από το μικρόβιο βύνης. Αφότου προστέθηκε η εξαιρετικά κρίσιμη ρευστή εξαγωγή στον υπερηχητικό τομέα, ο ρυθμός εκχύλισης του πετρελαίου μικροβίων σίτου αυξήθηκε από για 10% χωρίς πρόκληση του σίτου. Υποβάθμιση του πετρελαίου μικροβίων. Η υπερηχητική εξαγωγή είναι πολύ ενεργός στην έρευνα και την εφαρμογή της εξαγωγής πετρελαίου. Τα πειράματα και οι εφαρμογές που έχουν πραγματοποιηθεί περιλαμβάνουν την εξαγωγή του ελαίου γλυκάνισου αστεριών, του ελαίου αμυγδάλων, του ελαίου γαρίφαλων, του ελαίου perilla, και primrose βραδιού του ελαίου.

Εφαρμογή στην πρωτεϊνική εξαγωγή
Η υπερηχητική εξαγωγή των πρωτεϊνών έχει επίσης τα σημαντικά αποτελέσματα. Παραδείγματος χάριν, η πρωτεΐνη σόγιας εξάγεται από τα επεξεργασμένα απολιπαμένα υλικά έμβρυα σόγιας με τις μεθόδους συμβατικού ανακατώματος, φθάνοντας σπάνια σε 30% της περιεκτικότητας σε συνολική πρωτεΐνη, και είναι δύσκολο να εξαχθεί το θερμικά ασταθές πρωτεϊνικό τμήμα 7S. Εντούτοις, το προαναφερθε'ν έμβρυο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να κονιοποιήσει την πρωτεΐνη του στο νερό, να υγροποιήσει 80% της πρωτεΐνης, και να εξαγάγει το heat-stable πρωτεϊνικό τμήμα 7S. Liang Hanhua και λοιποί Πραγματοποίησε μια σειρά πειραμάτων στην υπερηχητική επεξεργασία του πολτού σόγιας των διαφορετικών συγκεντρώσεων, του υποβαλλόμενου σε θερμοθεραπεία πολτού σόγιας πρίν αλέθει και του χωρισμένου υπολείμματος σόγιας. Τα αποτελέσματα έδειξαν ότι έναντι του μη επεξεργασμένου γάλακτος σόγιας, η περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη του γάλακτος σόγιας είχε μια σημαντική αύξηση, η σειρά αύξησης ήταν 12% σε 20%, το οποίο δείχνει ότι η υπερηχητική επεξεργασία βελτίωσε τον πρωτεϊνικό ρυθμό εκχύλισης. Ρόλος. Η υπερηχητική επεξεργασία μπορεί επίσης να αυξήσει τη θερμοκρασία χωρισμού του πηλού και να μειώσει το ιξώδες του πηλού. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να παραγάγει άμεσα γαλακτοκομικά προϊόντα σόγιας υψηλός-συγκέντρωσης (τα high-protein).

Εφαρμογή στην εξαγωγή των πολυσακχαριτών
Οι ακατέργαστοι πολυσακχαρίτες του lactiflora Paeonia εξήχθησαν από το βολβό του lactiflora Paeonia. Η σύγκριση των διάφορων μεθόδων εξαγωγής έδειξε ότι η υπερηχητική επεξεργασία στη θερμοκρασία δωματίου ήταν η ιδανικότερη μέθοδος εξαγωγής. Η εξαγωγή των πολυσακχαριτών από τους οργανισμούς φρούτων Flammulina velutipes μπορεί να ενισχυθεί από τον υπέρηχο για να αυξήσει το ρυθμό εκχύλισης πολυσακχαριτών κατά 76,22%. Jin Shengying και λοιποί Το χρησιμοποιημένο υπερηχητικό ζεστό νερό για να εξαγάγει τους πολυσακχαρίτες Tremella, ο ρυθμός εκχύλισης ήταν 5% υψηλότερο από την ενζυματική μέθοδο, και το χρόνο εξαγωγής κόντυναν πολύ. Yu Shujuan και λοιποί Πραγματοποίησε μια συστηματική μελέτη για το μηχανισμό, το σχέδιο βελτιστοποίησης, και τα συστατικά και τις δομές των υποβιβασμένων προϊόντων των πολυσακχαριτών lucidum Ganoderma που εξήχθησαν με τις υπέρηχος-καταλυμένες ενζυματικές μεθόδους. Έναντι της διαδικασίας, η υπερηχητική ενισχυμένη λειτουργία εξαγωγής είναι απλή, ο ρυθμός εκχύλισης είναι υψηλός, και καμία υλική απώλεια και καμία δευτερεύουσα αντίδραση δεν εμφανίζονται στη διαδικασία αντίδρασης.
Η έρευνα για την εξαγωγή των πολυσακχαριτών φυκιών από το κυκλικό sargasso συντριβής αερογέφυρας υπερηχητικό διαπίστωσε ότι το υπερηχητικό κύμα θα μπορούσε να φθάσει στο ρυθμό εκχύλισης πολυσακχαριτών 100 ℃ για 4 χ, το οποίο ήταν σημαντικά υψηλότερο από αυτό 80 ℃ για 4 χ. Με τη σύγκριση της εξαγωγής των πολυσακχαριτών Salviaofficinalis Λ. με και χωρίς υπέρηχο, η υπερηχητική εξαγωγή είναι επίσης μια αποτελεσματική μέθοδος για την ενισχυμένη εξαγωγή.

Υπερηχητικός υγρός επεξεργαστής εργαστηριακής κλίμακας με την ψηφιακή γεννήτρια 0

Υπερηχητικός υγρός επεξεργαστής εργαστηριακής κλίμακας με την ψηφιακή γεννήτρια 1

 

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Hangzhou Powersonic Equipment Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: admin

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)