Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΥπερηχητικός υγρός επεξεργαστής

Τιτανίου εύκολη λειτουργία ασφάλειας εξοπλισμού διασποράς κέρατων υπερηχητική

Πιστοποίηση
Κίνα Hangzhou Powersonic Equipment Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
Κίνα Hangzhou Powersonic Equipment Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
Είμαι Online Chat Now

Τιτανίου εύκολη λειτουργία ασφάλειας εξοπλισμού διασποράς κέρατων υπερηχητική

Τιτανίου εύκολη λειτουργία ασφάλειας εξοπλισμού διασποράς κέρατων υπερηχητική
Τιτανίου εύκολη λειτουργία ασφάλειας εξοπλισμού διασποράς κέρατων υπερηχητική Τιτανίου εύκολη λειτουργία ασφάλειας εξοπλισμού διασποράς κέρατων υπερηχητική Τιτανίου εύκολη λειτουργία ασφάλειας εξοπλισμού διασποράς κέρατων υπερηχητική

Μεγάλες Εικόνας :  Τιτανίου εύκολη λειτουργία ασφάλειας εξοπλισμού διασποράς κέρατων υπερηχητική

Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: Rps-sonic
Πιστοποίηση: CE
Αριθμό μοντέλου: Rps-sono20-3000
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: 1pcs
Τιμή: Negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες: χαρτοκιβώτιο
Χρόνος παράδοσης: 5-8days
Όροι πληρωμής: Μ / Τ, Western Union
Δυνατότητα προσφοράς: 200pcs/month

Τιτανίου εύκολη λειτουργία ασφάλειας εξοπλισμού διασποράς κέρατων υπερηχητική

περιγραφή
συχνότητας: 20kHz Εξουσία: 3000W
ΓΕΝΝΗΤΡΙΑ: Ψηφιακή γεννήτρια Κέρατο: κράμα τιτανίου
Ικανότητας: 20 λ/λ
Υψηλό φως:

υπερηχητικό homogenizer sonicator

,

Υπερηχητικός διακόπτης κυττάρων

Αποδοτική υπερηχητική εξαγωγή των φυτικών ιστών με το κέρατο τιτανίου

Παράμετρος

 

Πρότυπο SONO20-1000 Sono20-2000 SONO15-3000 SONO20-3000
Συχνότητα 20±0.5 KHz 20±0.5 KHz 15±0.5 KHz 20±0.5 KHz
Δύναμη 1000 W 2000 W 3000 W 3000 W
Τάση 220/110V 220/110V 220/110V 220/110V
Θερμοκρασία 300 ℃ 300 ℃ 300 ℃ 300 ℃
Πίεση MPA 35 MPA 35 MPA 35 MPA 35
Ένταση του ήχου 20 W/cm ² 40 W/cm ² 60 W/cm ² 60 W/cm ²
Ανώτατη ικανότητα 10 λ/λ 15 λ/λ 20 λ/λ 20 λ/λ
Επικεφαλής υλικό ακρών Κράμα τιτανίου Κράμα τιτανίου Κράμα τιτανίου Κράμα τιτανίου

 

Εισαγωγή:

Ο υπέρηχος είναι ένα ελαστικό μηχανικό κύμα δόνησης, το οποίο είναι πλήρως διαφορετικό από τα ηλεκτρομαγνητικά κύματα. Επειδή τα ηλεκτρομαγνητικά κύματα διαδίδουν σε ένα κενό, και τα υπερηχητικά κύματα πρέπει να διαδώσουν στο μέσο, η ολόκληρη το διαδικασία της επέκτασης και της συμπίεσης εμφανίζεται κατά διάβαση μέσω του μέσου.
Στα υγρά, μια αρνητική πίεση δημιουργείται κατά τη διάρκεια της διαδικασίας επέκτασης. Εάν η υπερηχητική ενέργεια είναι αρκετά ισχυρή, η διαδικασία επέκτασης μπορεί να δημιουργήσει τις φυσαλίδες στο υγρό ή να σχίσει το υγρό στις μικρές κοιλότητες. Αυτές οι κοιλότητες είναι κλειστές στιγμιαία, και μια στιγμιαία πίεση μέχρι του MPA 3000 παράγεται όταν κλείνουν την κοιλότητα, η οποία καλείται δημιουργία κοιλότητας. Η ολόκληρη διαδικασία ολοκληρώνεται σε 400 μs.
Η δημιουργία κοιλότητας καθαρίζει τις ουσίες και κάνει τα γαλακτώματα, επιταχύνει τα συστατικά στόχων στους διαλύτες, και βελτιώνει τους ρυθμούς εκχύλισης. Εκτός από τη δημιουργία κοιλότητας, πολλά δευτεροβάθμια αποτελέσματα του υπερήχου είναι επίσης συμβάλλοντα στη μεταφορά και την εξαγωγή των τμημάτων στόχων.
Η σημασία της δημιουργίας κοιλότητας είναι η αντίδραση που εμφανίζεται όταν εκρήγνυται μια φυσαλίδα. Σε μερικά σημεία, οι φυσαλίδες δεν απορροφούν πλέον την υπερηχητική ενέργεια, και η κατάρρευση εμφανίζεται. Τα αέρια και οι ατμοί στις φυσαλίδες ή τις κοιλότητες γρήγορα adiabaticly συμπιέζονται, με συνέπεια τις εξαιρετικά υψηλές θερμοκρασίες και τις πιέσεις.
Ο όγκος της φυσαλίδας είναι εξαιρετικά μικρός έναντι του συνολικού όγκου του υγρού, έτσι η θερμότητα που παράγεται διαλύεται αμέσως, και δεν θα έχει έναν σημαντικό αντίκτυπο στις περιβαλλοντικές συνθήκες. Το ποσοστό ψύξης μετά από την κατάρρευση της κοιλότητας υπολογίζεται για να είναι περίπου 1010 ° Γ/s.
Οι υπερηχητικές τρύπες παρέχουν μια μοναδική αλληλεπίδραση μεταξύ της ενέργειας και του θέματος. Η κατάληξη υψηλής θερμοκρασίας και η πίεση μπορούν να οδηγήσουν στο σχηματισμό των ελεύθερων ριζοσπαστών και άλλων συστατικών.
Σε ένα καθαρό υγρό, όταν σπάζουν μια τρύπα, παραμένει πάντα σφαιρικό οφειλόμενο στους ίδιους περιβάλλοντες όρους εντούτοις, κοντά στο στερεό όριο, η θραύση της τρύπας είναι ανομοιόμορφη. Κινητική ενέργεια, η οποία κινείται στη φυσαλίδα και διαπερνά τον τοίχο φυσαλίδων.
Η δύναμη αντίκτυπου του αεριωθούμενου αεροπλάνου στη στερεά επιφάνεια είναι πολύ ισχυρή, που μπορεί να προκαλέσει τη μεγάλη ζημία στην περιοχή αντίκτυπου, με συνέπεια μια ιδιαίτερα ενεργό φρέσκια επιφάνεια. Η δύναμη αντίκτυπου που παράγεται από την παραμόρφωση φυσαλίδων έκρηξης στην επιφάνεια είναι αρκετοί χρόνοι μεγαλύτεροι από τη δύναμη αντίκτυπου που παράγεται από την αντήχηση φυσαλίδων.
Η προαναφερθείσα επίδραση των υπερηχητικών κυμάτων είναι πολύ αποτελεσματική στην εξαγωγή των διάφορων τμημάτων στόχων από τους διαφορετικούς τύπους δειγμάτων.
Ο υψηλής θερμοκρασίας και η πίεση που παράγεται στην επιφάνεια επαφών μεταξύ του οργανικού διαλύτη και του στερεού υποστρώματος με την εφαρμογή των υπερηχητικών κυμάτων, συν την οξειδωτική ενέργεια των ελεύθερων ριζοσπαστών που παράγονται από την υπερηχητική αποσύνθεση, κ.λπ., με αυτόν τον τρόπο παρέχοντας την υψηλή ενέργεια εξαγωγής.

 

 

Εφαρμογή:

(1) έναντι των συμβατικών μεθόδων εξαγωγής, η υπερηχητική τεχνολογία εξαγωγής έχει την υψηλή αποδοτικότητα εξαγωγής και το σύντομο χρόνο εξαγωγής
(2) η υπερηχητική εξαγωγή δεν είναι εύκολα περιορισμένη με την χρήση των διαλυτών, επιτρέποντας στην προσθήκη των ομο-μέσων εξαγωγής στην περαιτέρω αύξηση την πολικότητα της υγρής φάσης και βελτιώνει την αποδοτικότητα εξαγωγής
(3) έναντι της εξαιρετικά κρίσιμης εξαγωγής του CO2 και της υπερβολιής υψηλός εξαγωγής πίεσης, ο υπερηχητικός εξοπλισμός εξαγωγής είναι απλός και το κόστος εξαγωγής είναι χαμηλό
(4) στις περισσότερες περιπτώσεις, η υπερηχητική λειτουργία εξαγωγής έχει λίγα βήματα, η διαδικασία εξαγωγής είναι απλή, δεν είναι εύκολο να προκληθεί η ρύπανση στο απόσπασμα, και η θερμοκρασία εξαγωγής είναι χαμηλή, το οποίο είναι κατάλληλο για την εξαγωγή των heat-sensitive τμημάτων στόχων.

 

Πλεονέκτημα
Έναντι της συμβατικής τεχνολογίας εξαγωγής, η υπερηχητική εξαγωγή είναι γρηγορότερη, φτηνότερη και αποδοτικότερη.
Έναντι των να βράσει και πτώσης οινοπνεύματος διαδικασιών, η υπερηχητική εξαγωγή έχει τα ακόλουθα σημαντικά χαρακτηριστικά γνωρίσματα:
(1) καμία ανάγκη για υψηλής θερμοκρασίας
(2) ατμοσφαιρική εξαγωγή πίεσης, καλή ασφάλεια, εύκολη λειτουργία, κατάλληλη συντήρηση
(3) υψηλή αποδοτικότητα εξαγωγής
(4) ευρύ φάσμα. Η ευρεία δυνατότητα εφαρμογής, όλα τα είδη κινεζικών βοτανικών συστατικών ιατρικής μπορεί να εξαχθεί ultrasonically
(5) η υπερηχητική εξαγωγή έχει μια μικρή σχέση με τις ιδιότητες του διαλύτη και του αποσπάσματος στόχων
(6) μειώστε την κατανάλωση ενέργειας
(7) το ποσό πρώτων υλών για τα ιατρικά υλικά είναι μεγάλο, πολλαπλασιασμένο ή αυξανόμενο αρκετές φορές, και υπάρχουν λίγες ακαθαρσίες, και τα αποτελεσματικά συστατικά είναι εύκολο να χωριστούν και να καθαρίσουν
(8) χαμηλό κόστος διαδικασίας εξαγωγής και σημαντικά περιεκτικά οικονομικά κέρδη

 

 

 

Τιτανίου εύκολη λειτουργία ασφάλειας εξοπλισμού διασποράς κέρατων υπερηχητική 0

Τιτανίου εύκολη λειτουργία ασφάλειας εξοπλισμού διασποράς κέρατων υπερηχητική 1

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Hangzhou Powersonic Equipment Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: admin

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)