Να στείλετε μήνυμα
Σπίτι > προϊόντα > Υπερηχητική συγκόλληση σημείων >
35khz φορητός υπερηχητικής συγκόλλησης οξυγονοκολλητής σημείων εξοπλισμού υπερηχητικός

35khz φορητός υπερηχητικής συγκόλλησης οξυγονοκολλητής σημείων εξοπλισμού υπερηχητικός

φορητός υπερηχητικός οξυγονοκολλητής

εξοπλισμός υπερηχητικής συγκόλλησης

Τόπος καταγωγής:

Κίνα

Μάρκα:

Rps-sonic

Πιστοποίηση:

CE

Αριθμό μοντέλου:

Rps-SW35

Επικοινωνήστε μαζί μας

Ζητήστε μια προσφορά
Λεπτομέρειες προϊόντων
Συχνότητα:
35Khz
Δύναμη:
800w
Κέρατο:
8mm
Υλικό κέρατος:
Άλλες συσκευές και συσκευές για την κατασκευή συσκευών για την κατασκευή ηλεκτρικών συσσωρευτών
Γεννήτρια:
Ψηφιακή γεννήτρια
Βάρος:
Συνολικά 5 kg
Ονομασία προϊόντος:
35khz φορητό υπερηχητικό εξοπλισμό συγκόλλησης
Όροι πληρωμής & ναυτιλίας
Ποσότητα παραγγελίας min
1pcs
Τιμή
Negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες
χαρτοκιβώτιο
Χρόνος παράδοσης
1 ημέρα
Όροι πληρωμής
Μ / Τ, Western Union
Δυνατότητα προσφοράς
200pcs/month
Περιγραφή του προϊόντος

35khz φορητό υπερηχητικό εξοπλισμό συγκόλλησης

 

Εισαγωγή:

Γιατί χρησιμοποιούμεΕξοπλισμός υπερήχων συγκόλλησηςΓια την αντικατάσταση του παραδοσιακού εξοπλισμού συγκόλλησης, υπάρχουν ορισμένα κοινά προβλήματα με την παραδοσιακή συγκόλληση:

1Η συγκόλληση υψηλής θερμοκρασίας είναι εύκολο να προκαλέσει βλάβη στην επιφάνεια συγκόλλησης και το προϊόν θα παραμορφωθεί σε σοβαρές περιπτώσεις.

2Ο εξοπλισμός συγκόλλησης είναι ογκώδης, δεν είναι εύκολο να χειριστεί με το χέρι και δεν είναι σε θέση να ολοκληρώσει πολύπλοκες διαδικασίες.

3Ο τρόπος συγκόλλησης είναι πολύ απλός, το υλικό συγκόλλησης είναι περιορισμένο και το κέρατο συγκόλλησης δεν μπορεί να αντικατασταθεί κατά βούληση.

4Για τη συγκόλληση χρησιμοποιούνται κόλλες και ρεύματα, η μόλυνση της συγκόλλησης είναι σοβαρή και η αντοχή της συγκόλλησης δεν είναι υψηλή.

5Κατά τη συγκόλληση χρησιμοποιείται κόλλα, μπουκέτα ή άλλη μηχανική στερέωση, η οποία έχει χαμηλή απόδοση και υψηλό κόστος.

Όταν η υπερηχητική ενέργεια εφαρμόζεται στην επιφάνεια των θερμοπλαστικών, παράγονται δονήσεις υψηλής συχνότητας δεκάδων χιλιάδων φορές ανά δευτερόλεπτο.Η υπερηχητική ενέργεια μεταδίδεται στη ζώνη συγκόλλησης μέσω της συγκόλλησης και παράγονται τοπικές υψηλές θερμοκρασίεςΛόγω της κακής θερμικής αγωγιμότητας του πλαστικού, η θερμότητα συσσωρεύεται στη ζώνη συγκόλλησης, γεγονός που προκαλεί την ταχεία τήξη της πλαστικής επιφάνειας και μετά την προσθήκη μιας ορισμένης πίεσης, η θερμότητα μειώνεται.είναι ενσωματωμένο σε ένα.

Χειροκίνητος υπερηχητικός συγκολλητήςμπορούν να χρησιμοποιηθούν για συγκόλληση, νίβωση, συγκόλληση σε σημείο ταινιών, υφασμάτων, θερμοπλαστικών προϊόντων, καθώς και για την επεξεργασία ενσωμάτωσης και αποτύπωσης μεταξύ μεταλλικών και πλαστικών εξαρτημάτων.

 

 

Παράμετρος:

Άρθρο Παράμετρος Πλεονέκτημα: Εφαρμογή

Επεξεργαστής χειρός υπερήχων 28Khz

Καθαρός τύπος

▪ 28Khz 800W

▪ Ψηφιακή γεννήτρια

▪ Προσαρμοσμένη κόρνα

▪ Σύνθετα αλουμινίου και χάλυβα και τιτανίου

▪ Ηλεκτρική παροχή: 220v 50/60HZ

1Η γεννήτρια 120*120*380, συνολικό βάρος5KG, με γεννήτρια 4KG, και η 28Khz χειριστή 1kg, 35Khz χειριστή 0,8kg.

2Ειδικό σκελετό από κράμα μετάλλου, το σκελετό του χειροπεταλυτή είναι ελαφρύ αλλά σταθερό, δεν είναι εύκολο να παραμορφωθεί, έχει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής.

3. Ψηφιακή γεννήτρια, μπορεί να παρακολουθεί τη συχνότητα από μόνη της, εύκολο για να λειτουργήσει.

Υφάσματα από υφαντικό υλικό PE ABS

PS Nylon PU PET, όλα θερμοπλαστικό υλικό, πάχος 8mm το πολύ.

 

Καθαρή στολή τύπου για χειροκίνητη και μηχανική λειτουργία.

Φόρεμα τύπου όπλου για χειρισμό.

 

 

Επεξεργαστής χειρός υπερήχων 28Khz

Τύπος όπλου

Υπερήχθη χειροπελεκτήρα 35Khz

Καθαρός τύπος

▪ 35Khz 500W

▪ Ψηφιακή γεννήτρια

▪ Προσαρμοσμένη κόρνα

▪ Σύνθετα αλουμινίου και χάλυβα και τιτανίου

▪ Ηλεκτρική παροχή: 220v 50/60HZ

Υφάσματα από υφαντικό υλικό PE ABS

PS Nylon PU PET, όλα θερμοπλαστικό υλικό, πάχος 5mm το πολύ.

 

Καθαρή στολή τύπου για χειροκίνητη και μηχανική λειτουργία.

Φόρεμα τύπου όπλου για χειρισμό.

 

Υπερήχθη χειροπελεκτήρα 35Khz

Τύπος όπλου

Για καλύτερη εφαρμογή, είναι καλύτερα να μοιραστείτε όλες τις πληροφορίες του υλικού μαζί μου, το υλικό, το πάχος, τον τρόπο λειτουργίας, τις απαιτήσεις ταχύτητας πριν από την παραγγελία.

Παρέχουμε επίσης 20Khz 40Khz υπερήχων χειροκίνητη συγκόλληση συγκόλλησης.

 

 

Πλεονεκτήματα

1. Υψηλή σταθερότητα: Το ψηφιακό ηλεκτρικό κουτί παρακολουθεί αυτόματα τη συχνότητα συντονισμού και ρυθμίζει την συχνότητα εξόδου για να ταιριάζει με την συσκευή χειρός.η εργασία σταματά και εκπέμπεται συναγερμός, και το μεγαλύτερο μέρος της υπερηχητικής συγκόλλησης μπορεί να ολοκληρωθεί μέσα σε 0,1-0,5 δευτερόλεπτα.

2- εξοικονόμηση ενέργειας και προστασία του περιβάλλοντος: η επιφάνεια συγκόλλησης δεν είναι κατεστραμμένη και παραμορφωμένη, δεν υπάρχουν γρατζουνιές και υπολείμματα κόλλας, δεν χρειάζεται να χρησιμοποιηθούν μεγάλος αριθμός στερεών, ροής, κόλλας,Μείωση του εργατικού δυναμικού και μείωση του κόστους.

3- Αξιόπιστη ποιότητα: στερεωμένο με υπερηχητική συγκόλληση, επανασυνδυασμός μεταξύ των μορίων για να σχηματίσουν μια ισχυρή μοριακή αλυσίδα, η αντοχή της συγκόλλησης μπορεί να είναι κοντά στην αντοχή της πρώτης ύλης,καλή αεροστεγνότητα, χωρίς διαρροή νερού, και χωρίς διαπερατότητα αέρα.

4. Απλή λειτουργία: Η υπερηχητική συγκόλληση είναι πολύ εύκολο να αυτοματοποιηθεί. Εφόσον ορίζονται οι παραμέτροι συγκόλλησης, η συγκόλληση μπορεί να εκτελεστεί χωρίς προθερμοποίηση και καθαρισμό.

5- ευρύ φάσμα εφαρμογών: Τα χειροκίνητα υπερηχητικά συγκολλητικά μπορούν να χρησιμοποιηθούν για συγκόλληση, νίβωση, συγκόλληση ταινιών, υφασμάτων και θερμοπλαστικών προϊόντων,καθώς και διαδικασίες ενσωμάτωσης και αποτύπωσης μεταξύ μεταλλικών και πλαστικών μερών.

 

 

Εφαρμογή:

Ο εξοπλισμός υπερήχων τοπικής συγκόλλησης χρησιμοποιείται κυρίως σε δύο βασικούς τομείς: οικιακές συσκευές και εσωτερική διακόσμηση αυτοκινήτων.

Τα συγκεκριμένα προϊόντα περιλαμβάνουν: πάνελ θυρών αυτοκινήτων, πλακέτες ηχομόνωσης αυτοκινήτων, εξαρτήματα εσωτερικής διακοσμητικής διάταξης αυτοκινήτων, βαμβάκι ηχομόνωσης αυτοκινήτων, περίβλημα τηλεοράσεων, περίβλημα υπολογιστών, ηλεκτρικές πλαστικές διακοσμητικές διάταξεις κλπ.Λεπτομερείς διαδικασίες και υλικά: ισχύει για τις διαδικασίες συγκόλλησης σημείων από πλαστικά υλικά ABS, PP, PE, PC, PUC, PMMA, PS, PPS, PBT, PETG και άλλες διαδικασίες συγκόλλησης σημείων από πλαστικά υλικά, συγκόλλησης υπό πίεση, νίβωσης και συγκόλλησης αλυσίδας.

 

35khz φορητός υπερηχητικής συγκόλλησης οξυγονοκολλητής σημείων εξοπλισμού υπερηχητικός 0
 

Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε

Πολιτική απορρήτου Καλή ποιότητα της Κίνας Εργαλείο υπερηχητικής συγκόλλησης Προμηθευτής. Πνευματικά δικαιώματα © 2020-2023 ultrasonicweldingtool.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.