Να στείλετε μήνυμα
Νέα
Σπίτι > Νέα > Ειδήσεις επιχείρησης περίπου Ποια είναι η διαφορά ανάμεσα στην υπερηχητική κοπή και την κοπή με λέιζερ;
Εκδηλώσεις
Επικοινωνήστε μαζί μας
86-571-63481280
Επικοινωνήστε τώρα

Ποια είναι η διαφορά ανάμεσα στην υπερηχητική κοπή και την κοπή με λέιζερ;

2024-01-26

Τελευταίες εταιρικές ειδήσεις για Ποια είναι η διαφορά ανάμεσα στην υπερηχητική κοπή και την κοπή με λέιζερ;

Ποια είναι η διαφορά ανάμεσα στην υπερηχητική κοπή και την κοπή με λέιζερ;

 

Σήμερα στη βιομηχανία κοπής, η κοπή με λέιζερ και η υπερηχητική κοπή είναι σχετικά υψηλής τεχνολογίας μεθόδους κοπής.Υπάρχουν μεγάλες διαφορές στις αρχές.Έτσι, σήμερα θα μιλήσουμε για τη διαφορά μεταξύ του λέιζερ και υπερήχων κοπή.
Οι αρχές είναι διαφορετικές.
(1) Αρχή κοπής με λέιζερ
Η αρχή της κοπής με λέιζερ: Η κοπή με λέιζερ χρησιμοποιεί μια εστιασμένη ακτίνα λέιζερ υψηλής πυκνότητας ισχύος για να ακτινοβολεί το εργασιακό κομμάτι, προκαλώντας το ακτινοβολούμενο υλικό να λιώνει γρήγορα, να εξατμίζεται,να αφαιρέσει ή να φτάσει στο σημείο ανάφλεξηςΤαυτόχρονα, το λιωμένο υλικό ανατινάζεται από μια υψηλής ταχύτητας ομοαξονική ροή αέρα με τη δέσμη, επιτυγχάνοντας έτσι την κοπή του εργαστηρίου.
(2) Αρχή της υπερηχητικής κοπής
Όταν η υπερηχητική τεχνολογία χρησιμοποιείται για την κοπή, the back-and-forth vibration generated by the ultrasonic vibrator installed behind the spindle is transmitted to the outer circumferential part of the grinding wheel blade through the spindle and the base of the grinding wheel bladeΜέσω αυτής της μεθόδου μετατροπής δονήσεων, μπορεί να ληφθεί η ιδανική κατεύθυνση δονήσεων που απαιτείται για την υπερηχητική επεξεργασία.
Η μηχανική ενέργεια δονήσεων που παράγεται από την υπερηχητική γεννήτρια υπερβαίνει τις 20.000 δονήσεις της λεπίδας ανά δευτερόλεπτο, η οποία θερμαίνει και λιώνει το υλικό που κόβεται,προκαλώντας την ταχεία διάσπαση των μοριακών αλυσίδων για να επιτευχθεί ο σκοπός της κοπής του υλικούΩς εκ τούτου, η υπερηχητική κοπή δεν απαιτεί ιδιαίτερα κοφτερή λεπίδα ή μεγάλη πίεση και δεν θα προκαλέσει θραύσματα ή βλάβη στο υλικό που κοπεί.λόγω των υπερηχητικών δονήσεων της λεπίδας κοπήςΙδιαίτερα αποτελεσματικό για κολλώδη και ελαστικά υλικά που παγώνουν, όπως τρόφιμα, καουτσούκ κλπ.ή όπου είναι άβολο να προσθέσετε πίεση για να μειώσετε αντικείμενα.

Διαφορετικά χαρακτηριστικά
(1) Χαρακτηριστικά της κοπής με λέιζερ
Ως νέα μέθοδος επεξεργασίας, η επεξεργασία με λέιζερ έχει σταδιακά χρησιμοποιηθεί ευρέως στις βιομηχανίες δέρματος, κλωστοϋφαντουργικών προϊόντων και ενδυμάτων λόγω των πλεονεκτημάτων της ακριβούς επεξεργασίας, της γρήγορης επεξεργασίας,απλή λειτουργίαΣε σύγκριση με τις παραδοσιακές μεθόδους κοπής, οι μηχανές κοπής λέιζερ δεν είναι μόνο χαμηλότερες σε τιμή και κατανάλωση.Και επειδή η επεξεργασία με λέιζερ δεν ασκεί μηχανική πίεση στο κομμάτι εργασίας, η επίδραση, η ακρίβεια και η ταχύτητα κοπής των κομμένων προϊόντων είναι πολύ καλές. Έχει επίσης τα πλεονεκτήματα της ασφαλούς λειτουργίας και συντήρησης Απλό και άλλα χαρακτηριστικά. Μπορεί να λειτουργεί συνεχώς για 24 ώρες.Οι άκρες των μη υφασμένων υφασμάτων χωρίς σκόνη που κόβονται από τη μηχανή λέιζερ δεν θα γίνουν κίτρινεςΟι σιδηροτροφικές συσκευές είναι εξοπλισμένες με μηχανές που λειτουργούν με την ίδια ταχύτητα και ταυτόχρονα με την ίδια ταχύτητα.είναι εξαιρετικά αποδοτικά και οικονομικά αποδοτικά. Η σχεδιασμένη από υπολογιστή γραφική μπορεί να κόψει δαντέλα οποιουδήποτε σχήματος και μεγέθους.Οι χρήστες μπορούν να συνειδητοποιήσουν την έξοδο χαρακτικής λέιζερ όσο σχεδιάζουν στον υπολογιστή και μπορούν να αλλάξουν την χαρακτική ανά πάσα στιγμήΜπορούν να σχεδιάζουν και να παράγουν προϊόντα ταυτόχρονα.
(2) Χαρακτηριστικά της υπερήχων κοπής
Η υπερηχητική κοπή έχει τα πλεονεκτήματα της ομαλής και αξιόπιστης τομής, της ακριβούς κοπής της άκρης, χωρίς παραμόρφωση, χωρίς παραμόρφωση της άκρης, φούσκωμα, ράμματα και ρυτίδες.Η αποφεύγεται "μηχανή κοπής λέιζερ" έχει ελλείψεις όπως τραχές ακμές κοπήςΩστόσο, η αυτοματοποίηση των υπερηχητικών μηχανών κοπής είναι σήμερα πιο δύσκολη από αυτή των μηχανών κοπής με λέιζερ,Έτσι η απόδοση της κοπής με λέιζερ είναι σήμερα υψηλότερη από αυτή της υπερηχητικής κοπής.

Διαφορετικές εφαρμογές
Περιοχές εφαρμογής της κοπής με λέιζερ

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Ποια είναι η διαφορά ανάμεσα στην υπερηχητική κοπή και την κοπή με λέιζερ;  0
Μηχανήματα εργαλείων, μηχανήματα μηχανικής, κατασκευή ηλεκτρικών διακόπτες, κατασκευή ανελκυστήρων, μηχανήματα σιτηρών, κλωστοϋφαντουργικά μηχανήματα, κατασκευή μοτοσικλετών, γεωργικά και δασικά μηχανήματα,Μηχανήματα τροφίμων, ειδικά αυτοκίνητα, κατασκευή μηχανημάτων πετρελαίου, εξοπλισμός προστασίας του περιβάλλοντος, κατασκευή οικιακών συσκευών,Μεγάλη βιομηχανία μεταποίησης φύλλων χάλυβα πυριτίου και άλλων μηχανημάτων.
Πεδία εφαρμογής υπερήχων

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Ποια είναι η διαφορά ανάμεσα στην υπερηχητική κοπή και την κοπή με λέιζερ;  1
Ένα άλλο μεγάλο πλεονέκτημα της υπερηχητικής κοπής είναι ότι έχει αποτέλεσμα σύντηξης στο σημείο κοπής κατά τη διάρκεια της κοπής.Η περιοχή κοπής είναι απόλυτα σφραγισμένη από τις άκρες για να αποφεύγεται η χαλάρωση του ιστού του κομμένου υλικού (όπως το φλας των υφασμάτων)Οι χρήσεις των υπερηχητικών μηχανών κοπής μπορούν επίσης να επεκταθούν, όπως το σκάψιμο τρυπών, το φτυάρισμα, το ξύρισμα της μπογιάς, η χαρακτική, η κοπή κλπ.
1. Κόψιμο πόρτων από πλαστικό και θερμοπλαστικό υλικό και κόψιμο με πετσέτες.
2Για την κοπή μη υφασμένων ή υφασμένων υλών, την κοπή υφασμάτων, την κοπή δαντέλας ρούχων, την κοπή υφασμάτων.
3- Τεχνητή ρητίνη, κοπή καουτσούκ, ακατέργαστο καουτσούκ, κοπή μαλακού καουτσούκ.
4- Κόψιμο ταινιών και διαφόρων τύπων ταινιών.
5- Κόψιμο χαρτιού, κόψιμο τυπογραφίας, πλακέτες κυκλωμάτων, εμπορικά σήματα.
6Κόψτε τα τρόφιμα και τα φυτά, όπως το κατεψυγμένο κρέας, τα γλυκά, τη σοκολάτα.
7Για PVC, καουτσούκ, δέρμα, πλαστικό, χαρτόνι, ακρυλικό, πολυπροπυλένιο κλπ.
8. Κόψιμο υφασμάτων ένδυσης
9. Κόψιμο υλικού συσκευασίας
10. Κόψτε κουρτίνες και υφάσματα μαύρισμα
11. Κόψιμο στην αυτοκινητοβιομηχανία

Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε

Πολιτική απορρήτου Καλή ποιότητα της Κίνας Εργαλείο υπερηχητικής συγκόλλησης Προμηθευτής. Πνευματικά δικαιώματα © 2020-2024 ultrasonicweldingtool.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.