Να στείλετε μήνυμα
Νέα
Σπίτι > Νέα > Ειδήσεις επιχείρησης περίπου Ξέρεις τον υπερηχητικό αγωγό ψεκασμού;
Εκδηλώσεις
Επικοινωνήστε μαζί μας
86-571-63481280
Επικοινωνήστε τώρα

Ξέρεις τον υπερηχητικό αγωγό ψεκασμού;

2024-01-31

Τελευταίες εταιρικές ειδήσεις για Ξέρεις τον υπερηχητικό αγωγό ψεκασμού;

Ξέρεις τον υπερηχητικό αγωγό ψεκασμού;

Τι είναι ο υπερηχητικός πύργος ψεκασμού;

Ένας αγωγός ψεκασμού υπερηχητικών είναι μια συσκευή που χρησιμοποιεί υπερηχητικές δονήσεις για να δημιουργήσει μια λεπτή ομίχλη ή ψεκασμό υγρού.Αποτελείται από ένα πιεζοηλεκτρικό μετατροπέα που μετατρέπει την ηλεκτρική ενέργεια σε μηχανικές δονήσειςΟι δονήσεις αυτές μεταφέρονται στη συνέχεια σε ένα υγρό, συνήθως μέσω ενός ακροφύλλου ή μιας πλάκας ατομικοποίησης, προκαλώντας το υγρό να διασπαστεί σε μικρές σταγόνες. Υπερηχητικά ακροφύσιαείναι ένα είδοςβρύση ψεκασμούπου χρησιμοποιούν υψηλή συχνότηταδονήσειςπου παράγεται απόΠιεζοηλεκτρικόΜετατροπείς που ενεργούν στην άκρη του ακροφύλλου που δημιουργούναγγειακά κύματαΤο φάρμακο περιέχεται σε ένα υγρό φιλμ.πλάτοςτων τριχοειδών κυμάτων φτάνει σε κρίσιμο ύψος (λόγω του επιπέδου ισχύος που παρέχεται από τη γεννήτρια),Γίνονται πολύ ψηλά για να υποστηρίξουν τον εαυτό τους και μικροσκοπικές σταγόνες πέφτουν από την άκρη κάθε κύματος με αποτέλεσμαατομικοποίηση.Οι κύριοι παράγοντες που επηρεάζουν το αρχικό μέγεθος των σταγονιδίων που παράγονται είναι:συχνότητααπό δονήσεις,επιφανειακή ένταση, καιιξικότηταΟι συχνότητες είναι συνήθως στην περιοχή των 20-180 kHz, πέρα από την περιοχή της ανθρώπινης ακοής, όπου οι υψηλότερες συχνότητες παράγουν το μικρότερο μέγεθος πτώσης.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Ξέρεις τον υπερηχητικό αγωγό ψεκασμού;  0

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα του υπερηχητικού αγωγού ψεκασμού;

Τα υπερηχητικά ακροφύσια ψεκασμού έχουν αρκετά πλεονεκτήματα σε σχέση με τα παραδοσιακά ακροφύσια ψεκασμού.που μπορεί να είναι ευεργετική για εφαρμογές όπως η επικάλυψηΟι μικρότεροι μεγέθη σταγονιδίων επιτρέπουν επίσης καλύτερη κάλυψη της επιφάνειας και βελτιωμένη διείσδυση σε πορώδη υλικά.

Επιπλέον, οι υπερηχητικοί ακροφύσια ψεκασμού είναι συχνά πιο αποδοτικοί στη χρήση υγρού σε σύγκριση με τους συμβατικούς ακροφύσια, καθώς απαιτούν χαμηλότερες ταχύτητες ροής υγρού για να επιτευχθεί η επιθυμητή κάλυψη ψεκασμού.Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε εξοικονόμηση κόστους και μείωση των αποβλήτων.

Συνολικά, οι υπερήχων ακροφύσια ψεκασμού προσφέρουν ακριβή και αποτελεσματικό έλεγχο ψεκασμού, καθιστώντας τους κατάλληλους για διάφορες βιομηχανικές, ιατρικές και ερευνητικές εφαρμογές.

Ποια είναι η εφαρμογή του υπερηχητικού ακροβωτίου ψεκασμού;

Τα υπερηχητικά ακροφύσια ψεκασμού έχουν ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών σε διάφορες βιομηχανίες.

Επιχρισμός και βαφή:Οι υπερηχητικές πύλες ψεκασμού χρησιμοποιούνται για ακριβή και ομοιόμορφη επικάλυψη επιφανειών.χρώματα, κόλλες και λιπαντικά.

Κατασκευή ημιαγωγών:Οι υπερηχητικοί ακροφύσια ψεκασμού χρησιμοποιούνται σε διεργασίες κατασκευής ημιαγωγών για την ακριβή εναπόθεση φωτοανθεκτικών, διηλεκτρικών επικαλύψεων και άλλων λεπτών ταινιών.Προσφέρουν καλύτερο έλεγχο και κάλυψη σε σύγκριση με τις παραδοσιακές μεθόδους επικάλυψης σπιν.

Φαρμακευτικές και ιατρικές εφαρμογές:Οι υπερηχητικές πρίζες ψεκασμού χρησιμοποιούνται στις φαρμακευτικές και ιατρικές βιομηχανίες για συστήματα παράδοσης φαρμάκων, επικάλυψη ιατρικών συσκευών και δημιουργία εισπνεόμενων ή διαδερμικών σκευών.Μπορούν να παράγουν λεπτές σταγόνες για στοχευμένη και ελεγχόμενη χορήγηση φαρμάκων.

Βιομηχανία τροφίμων και ποτώνΟι υπερηχητικοί ακροφύσια ψεκασμού βρίσκουν εφαρμογή στη βιομηχανία τροφίμων και ποτών για γεύση, επικάλυψη και διατήρηση τροφίμων.και επικαλύψεις σε είδη αρτοποιίας, ζαχαροπλαστικά και κρέατα.

Γεωργία: Οι υπερηχητικοί ακροφύσια ψεκασμού χρησιμοποιούνται στη γεωργία ακριβείας για την εφαρμογή φυτοφαρμάκων και λιπασμάτων.μείωση των αποβλήτων και βελτίωση της αποδοτικότητας.

Τυπογράφοι και 3D εκτύπωση:Τα υπερηχητικά ακροφύσια ψεκασμού μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε εκτυπωτές μελυκόλυσης για εκτύπωση υψηλής ανάλυσης και ακριβή τοποθέτηση σταγονιδίων.

Ηλεκτρικές κυψέλες καυσίμου:Οι υπερηχητικοί ακροφύσια ψεκασμού χρησιμοποιούνται στην κατασκευή κυψελών καυσίμου για την ακριβή εναπόθεση στρωμάτων καταλύτη και ηλεκτρολυτών, βελτιώνοντας την απόδοση και την αποδοτικότητα των συστημάτων κυψελών καυσίμου.

Νανοτεχνολογία και έρευνα: Τα υπερηχητικά ακροφύσια ψεκασμού χρησιμοποιούνται σε ερευνητικά εργαστήρια για διάφορες εφαρμογές, συμπεριλαμβανομένης της σύνθεσης νανοσωματιδίων, των τροποποιήσεων της επιφάνειας και της εναπόθεσης λεπτών ταινιών.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Ξέρεις τον υπερηχητικό αγωγό ψεκασμού;  1

 

Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε

Πολιτική απορρήτου Καλή ποιότητα της Κίνας Εργαλείο υπερηχητικής συγκόλλησης Προμηθευτής. Πνευματικά δικαιώματα © 2020-2024 ultrasonicweldingtool.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.