Να στείλετε μήνυμα
Νέα
Σπίτι > Νέα > Ειδήσεις επιχείρησης περίπου Γνωρίζετε τις προφυλάξεις κατά τη χρήση υπερήχων κοπτήρα τροφίμων
Εκδηλώσεις
Επικοινωνήστε μαζί μας
86-571-63481280
Επικοινωνήστε τώρα

Γνωρίζετε τις προφυλάξεις κατά τη χρήση υπερήχων κοπτήρα τροφίμων

2024-02-04

Τελευταίες εταιρικές ειδήσεις για Γνωρίζετε τις προφυλάξεις κατά τη χρήση υπερήχων κοπτήρα τροφίμων

 

Αρχή
Το μαχαίρι κοπής τροφίμων με υπερηχογράφηση χρησιμοποιεί υπερηχογραφική ενέργεια για να θερμαίνει και να λιώνει τοπικά το υλικό που κόβεται για να επιτύχει τον σκοπό του κοπής, οπότε δεν υπάρχει ανάγκη για κοφτή άκρη.Συνήθως χρησιμοποιείται για την κοπή υλικών που είναι δύσκολο να κοπούνΗ ισχύς εξόδου είναι 100W, το περίβλημα είναι κατασκευασμένο από ανοξείδωτο χάλυβα,και η κεφαλή του κοπτήρα χρησιμοποιεί ένα 0Το ξίφος μπορεί να αντικατασταθεί από τον ίδιο τον χρήστη, παρατείνοντας τη διάρκεια ζωής του μαχαίρου και εξοικονομώντας έξοδα.

Όταν το υπερηχητικό μαχαίρι κοπής τροφίμων κόβει, η θερμοκρασία της κεφαλής της λεπίδας είναι χαμηλότερη από 50 °C, έτσι ώστε να μην παράγεται καπνός και μυρωδιά, εξαλείφοντας τον κίνδυνο τραυματισμού και πυρκαγιάς κατά τη διάρκεια της κοπής.Επειδή τα υπερηχητικά κύματα διακόπτουν τις υψηλής συχνότητας δονήσειςΤο υλικό δεν προσκολλάται στην επιφάνεια της λεπίδας και απαιτείται μόνο μια μικρή πίεση κατά τη διάρκεια της κοπής.Το ύφασμα θα σφραγιστεί αυτόματα την ίδια στιγμήΩς εκ τούτου, δεν υπάρχει ανάγκη για μια κοφτερή αιχμή κοπής, η λεπίδα φθείρεται λιγότερο, και το κεφάλι του κοπτήρα μπορεί να αντικατασταθεί από τον εαυτό σας.Μπορεί να εφαρμοστεί όχι μόνο σε τούρτες με μούσα.Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί σε διάφορα υλικά υφαντουργίας και πλαστικά φύλλα, όπως φυσικές ίνες, συνθετικές ίνες, μη υφασμένα υφάσματα και πλεκτά υφάσματα.

 

 


Προφυλάξεις
Επειδή τα υπερηχητικά κύματα που εκπέμπονται από το υπερηχητικό μαχαίρι κοπής τροφίμων κατά τη διάρκεια της διαδικασίας κοπής έχουν υψηλή ενέργεια, οι χειριστές θα πρέπει επίσης να δώσουν προσοχή στις ακόλουθες προφυλάξεις κατά τη χρήση τους:

1. Αν και τα υπερηχητικά μαχαίρια κοπής τροφίμων υψηλής ποιότητας έχουν καλή προστασία, επειδή υπάρχει ένα ηλεκτρικό κύκλωμα υψηλής τάσης στο εσωτερικό του εξοπλισμού,πρέπει να είναι προετοιμασμένος ένας σύνδεσμος τροφοδοσίας κατά τη χρήση του, ώστε να αποφεύγεται ο κίνδυνοςΤαυτόχρονα, οι χειριστές δεν πρέπει να αποσυναρμολογούν ή να τροποποιούν χωρίς άδεια.

2Κατά τη χρήση του μαχαιριού κοπής, ο χειριστής πρέπει να προσέχει ώστε να μην έρθει σε επαφή με το νερό.Να είστε προσεκτικοί ώστε να μην εισέλθει νερό στο εσωτερικό του μαχαίρου κοπής για να αποφευχθούν βραχυκυκλώματα και ατυχήματα. .

εικόνα
3Όταν χρησιμοποιείται, η λεπίδα θα συσσωρεύσει μια μεγάλη ποσότητα υπερηχητικής ενέργειας, οπότε κατά τη λειτουργία,Να είστε προσεκτικοί ώστε να μην κατευθύνετε την λεπίδα προς το πρόσωπο ή άλλα μέρη του σώματος του ατόμου για να αποφύγετε ατυχήματα που προκαλούνται από ακατάλληλο έλεγχο..

4Κατά τη χρήση, να είστε προσεκτικοί να χρησιμοποιείτε επαγγελματικές λεπίδες αντιστοίχισης αντί να εγκαταστήσετε λεπίδες μη αντιστοίχισης για να αποφευχθεί η αποτυχία δονήματος ή να μειωθεί η απόδοση κοπής.

5Μετά την ολοκλήρωση της λειτουργίας, η παροχή ενέργειας του υπερηχητικού μαχαιριού κοπής τροφίμων πρέπει να διακόπτεται εγκαίρως,και τα υπολείμματα υλικών ή τα ξένα υλικά που απομένουν στην λεπίδα πρέπει να αφαιρούνται μέχρι να σταματήσει πλήρως το μαχαίρι κοπής..

 

Ο υπερηχητικός κοπτήρας τροφίμων είναι μια συσκευή κουζίνας που χρησιμοποιεί υπερηχητικές δονήσεις για να κόψει διάφορα είδη τροφίμων.

Όσον αφορά την προσοχή του χρήστη, το υπερηχητικό κοπτήρα τροφίμων απαιτεί γενικά κάποιο επίπεδο προσοχής και προσοχής κατά τη λειτουργία.όπως καθαρές κοπές χωρίς να συνθλίβουν ή να σκίζουν τα τρόφιμα, απαιτεί επίσης ορθό χειρισμό για να εξασφαλιστεί η ασφάλεια.

Παρακάτω παρατίθενται μερικά σημεία που πρέπει να λάβετε υπόψη σχετικά με την προσοχή του χρήστη όταν χρησιμοποιεί ένα υπερηχητικό κοπτήρα τροφίμων:

Προτού χρησιμοποιήσετε το υπερηχητικό κοπτήρα τροφίμων, είναι σημαντικό να διαβάσετε προσεκτικά το εγχειρίδιο χρήσης και να κατανοήσετε πώς λειτουργεί η συσκευή.Προσέξτε όλες τις προφυλάξεις ασφαλείας, οδηγίες χρήσης και συνιστώμενα είδη τροφίμων για την κοπή.

Προφυλάξεις ασφαλείας: Ακολουθήστε τις οδηγίες ασφαλείας που παρέχονται από τον κατασκευαστή.και διατηρώντας τα δάχτυλα ή άλλα μέρη του σώματος μακριά από την περιοχή κοπής.

Επικεντρωθείτε στο έργο: Όταν χρησιμοποιείτε το υπερηχητικό κοπτήρα τροφίμων, διατηρήστε την εστίασή σας στο έργο που εκτελείτε.

Προετοιμασία τροφίμων: Προετοιμάστε σωστά τα τρόφιμα πριν από την προσπάθεια κοπής τους με το υπερηχητικό κοπτήρα τροφίμων.και τοποθετούνται σωστά στην επιφάνεια κοπής για να αποφεύγονται απροσδόκητες κινήσεις κατά τη διάρκεια της κοπής.

Καθαρισμός και συντήρηση: Καθαρίζετε τακτικά και συντηρείτε το υπερηχητικό κοπτήρα τροφίμων σύμφωνα με τις οδηγίες του κατασκευαστή.βεβαιώνοντας ότι η λεπίδα είναι σε καλή κατάσταση, και την ορθή αποθήκευση της συσκευής.

Να θυμάστε ότι η προσοχή του χρήστη είναι ζωτικής σημασίας όταν χρησιμοποιεί οποιαδήποτε συσκευή κουζίνας, περιλαμβανομένου του υπερηχητικού κοπτήρα τροφίμων.Πάντοτε να δίνετε προτεραιότητα στην ασφάλεια και να ακολουθείτε τις συνιστώμενες κατευθυντήριες γραμμές για να εξασφαλιστεί μια θετική και ασφαλής εμπειρία κοπής.

Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε

Πολιτική απορρήτου Καλή ποιότητα της Κίνας Εργαλείο υπερηχητικής συγκόλλησης Προμηθευτής. Πνευματικά δικαιώματα © 2020-2024 ultrasonicweldingtool.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.